Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow Cataclysm Dk vagy Paladin...

Wow Cataclysm Dk vagy Paladin vagy feral druida?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánljátok jobban pvpre, dps ként, tanknak...

2014. jún. 13. 23:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

gnome...

Nah jó legyen gyerek nap. >.>

DK catában egy nagy fostubus pvp-re, szinte bármivel lehet counterelni. Legalábbis én úgy vettem észre. Ha nem akkor, írják le, és problem solved!

Paladin unalmas mint mindig, feral druid meg cata elején volt baromi op... 4.3.4-re már nerfelve van rendesen.

Ha dps-elni akarsz, meg jó pvp-t akkor kezdj rugot. Ez a kaszt mindig is jó volt pve-n, meg pvp-n is hasznos, ha kihasználod értelmesen.

Szvsz....

Amugy meg tök mind1... mert mindegyik kaszt jó valamire, úgyhogy azzal játssz, ami a legszimpatikusabb.

2014. jún. 14. 05:33
 2/16 A kérdező kommentje:

Érdekes volt a nagyképű felvezetésed de köszi amiket írtál.

A roguet szeretem a legjobban csak nem szeretem hogy úgy szét lehet csapni ha hibázok egy kicsit hogy vicc. Beleuntam hogy dk warri vagy pala ellen csak akkor volt mindig esélyem hogyha full azonos gear és teljesen koncentráltam különben kiröhögnek úgy szétcsap... Szeretnék egy erősebb tankosabb karit hogy hibázhassak egyet egyet néha anélkül hogy kikapjak miatta pl duelben...

2014. jún. 14. 12:05
 3/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez LK ban volt
2014. jún. 14. 12:07
 4/16 anonim válasza:

DK FTW!

Blood dk, kicseszett op és nagyokat tud csapkodni, olykor alig bírnak megölni engem 1v5-ben :D A mastery-je teszi szeintem op-vá mert az ilyen absorb shieldet ad, attól függően hogy mennyit healolt a Death Strike-od. Amúgy nem tudom az előző válaszoló mit ért azalatt, hogy counterelhető, Unholy DK-t legjobb pvp spec szvsz, és kb mindent kiüt ha egyszer megtanul vele az ember játszani.

De mivel a srácnak tankos kari kell ezért a blood dk az szerintem top 1.

2014. jún. 14. 12:30
 5/16 anonim ***** válasza:

Pontosan tudom miről beszélsz!

Lk-ban a rog 1v1-ben semmit nem ér, hacsak nem vagy fullra gearelve, ami fun/taurin lehetetlen jó társ hijján. (at)

Viszont amíg ő téged lecsap 2 overpower-ből, addig rendel egy pizzát, meg elmegy mcdonalds-ba csajozni, szóval baromira counterje a warrior rugonak, Flaw (unmercey haverja) fel is vette, hogy full wf-es 1200 resis valami gladiator warrival megküzd duelben, full cd-re vágta magát, de még igy is széjjel verte. Max broki méregetésre jó warrizni :D Persze, ha warrior lenne a mained akkor megérteném, mert voltak idők mikor rugo 2-t mutilate-elt 1 env és a warri feküdt. Asszem s7-ben.

Dk meg simán verhető lk-ban, nem kell hagyni csapkodni...

Mondjuk...volt egy haverom még Gonzy-n, aki mindenkit hülyére vert. t7-ben s8-asokat, rugóval... mondom ez hülye :D Neki mindenki noob volt :DD

2014. jún. 14. 12:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Bocs a dupláért, de catában a rugo baromi op. Nyitsz egy sdance-t és kishotolsz bárkit. Mondjuk utoljára 4.0.6-os contentel játszottam, azóta nem is érdekel. Inkább bc.
2014. jún. 14. 12:54
 7/16 anonim válasza:

uccsó szerintem olvasd el a kérdést újra ;D XD

amúgy meg a wotlk-s dologra annyit, hogy pont a DK nem volt az a class ami simán verhető volt... Ha taurin toltad aott lehet, hogy azért verted el a dk-kat mert azt sem tudják hogy pl unholy-ban a pet a legfontosabb a stunja miatt, de ez csak szvsz. Én a DK-val anak idején wotlk-ban aláztam és most is catában is :D de mostmár 1v5-ben tolom, kell a kihívás XD

2014. jún. 14. 14:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Tauri csak nyugdíjba vonulni jó (pve).

Amugy azt akartam mondani, hogy ha komolyabban veszi a rogue kasztot, FŐLEG ha tetszik neki, akkor sokkal több élményt szerezhet vele. Csak azért játszani mással, mert az imba, nem éri meg. Én is rengeteget anyáztam azért, hogy egy normális rog szintet megüssek, és még többet szitkozódtam, hogy annál is jobb legyek. Sajnos minden gyakorlás, és tapasztalat eredménye.

Ha warrior tetszik, akkor azzal fogsz úgy is játszani (vagy ha dk), de én is rogue-t választottam már legelsőnek is. (A kérdező válaszára reagálva)

Feral druid meg komplikáltabb bármi másnál (pvp, pve). Nagyon ritka a jó dru. NAGYON. 6 év alatt 1 olyat láttam aki rendesen kente a témát (magyarok közül).

Amugy meg rengeteg videó van a neten, hogy egy jobb rugo hogy ver el egy dk-t.

2014. jún. 14. 14:46
 9/16 A kérdező kommentje:

Első karim rogue volt és utána más-más szervereken még vagy 6x a mainem. Tauriról van most szó jól tippeltetek...

Ügye most jön a 4.3.4 patch és ezzel tiszta lap a játékosoknak. Ezért gondolkoztam el mert mivel nincs annyi időm és kedvem se hogy megszakadjak a rogue val a sikerélményért de szeretek wowozni... Meg a rogue t nem ismerik el sokszor mert nagyon nehéz vele és ők azt hiszik hogy full béna vagy ha egyszer kicsit lassabban reagálsz... Persze sok sikerélményem is volt csak lk ba kevésbé BC be fullos ili pengés jó arénás pvp rogue kat csuktam össze közepes gearrel úgy hogy azok hozzám se tudtak érni...

Meguntam belefáradtam a rogue-ba azt hiszem azt már semmiképp nem szeretném játszani...

Dk vagy pala lesz de nem tudom még melyik inkább a pala felé húz a kedvem mert azzal többet játszottam a rogue mellett is dk-t nem ismerem...

Jó lenne kicsit nevetve odabaxni egy két enemyt akik nem clothba futkosnak mert rogue val az volt bg n cloth instant kill, ha csak nem egy atom skilled frost mage volt az...

2014. jún. 14. 18:59
 10/16 anonim válasza:
Azért megnézem hogy engem mikor versz el egy rogueval üdv egy sh pap ;)
2014. nov. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!