Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok pár jól működő...

Mondanátok pár jól működő cataclysm szervert? (főleg külföldit ha lehet, az itthoniak eléggé kihaltak)

Figyelt kérdés

Olyan catás szerót keresek ahol nagyjából minden működik és persze legyen 4.3-as patch rajta. Ha létezik olyan hogy még a szorzókat is lehessen módosítani az egy extra jó pont lenne. Ezeken a szerókon voltam de nem tetszettek:

molten-wow(bugos nagyon),

wowreach(4.0.6-os content van rajta viszont egész jó),

atlantiss(1x-es és kicsi populáció),

freakz.ro(sok minden nincs még bent, és túlságosan egyedi),

wowcircle(full orosz meg az insták össze vissza vannak scriptelve),

monster-wow(hát no comment, itt semmi sem megy kb)

wowbeez(500x-os, és tele van custom contenttel szóval hagyjuk ezt is)...

Szóval láthatjátok jó párat kipróbáltam de egyik sem volt olyan színvonalon, hogy játszható állapotban legyen.

Ha tudtok esetleg mondani valami újat, azt értékelném(szeró populációja legalább legyen 300-400 ennyit hozzáteszek).

2014. jún. 14. 12:25
1 2
 1/16 anonim válasza:
Pedig hidd el. Ha azt nézzük hogy sokan vannak annyira nem buggos, csak a Molten. Ha minőségre mész akkor WowReach, de nagyon kevesen vannak viszont itt van a legkevesebb bug. Hozzáteszem hogy a populációja meghaladja az 500 at úgy 560 an voltak összesen múltkor.
2014. jún. 15. 01:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi akkor marad a minőség azaz a wowreach :)
2014. jún. 15. 02:19
 3/16 A kérdező kommentje:

áh ez a wowreach mégsem annyira jó :(

Halls of Origination-ba például van az első boss: Temple Guardian Anhur és amikor leugrok a viperákhoz akkor a viperák csak ütnek de nem rakják rám a mérget, meg ugyan ebben az instában van egy Fáraó (Setesh) amikor lecastol ilyen valami meteor szart annak amikor becsapódik kéne hagyjon egy ilyen bazi nagy fekete Void Zónát ami sebez... így kb semmi kihívás sincs benne. Meg pl a Vortex pinnacleben az uccsó boss Asaad nem is használ static cling-et (hc alatt kellene nyomja de nem teszi).

Ez az egész wowreach dolog annó omfg.gg alá tartozott. Ez egy ilyen hálózat volt több szerver között és úgy működött mint egy testvériség. Ott volt ArenaTournament, Frostmounre(német), Paragon(francia). Ezek egymást segítették fixálásban mármitn a szerók fejlesztői. Ám wowreach túl mohó volt és leállt a segítséggel ám ők elvárták hgoy segítsenek rajtuk. Az OMFG.gg emiatt szétszakadt. Bár a Frostmourne és a Paragon még mindig testvérek maradtak és elvileg ez a 2szeró halad a legjboban, most a Frostmourne(német) szerót próbálom, elvielg ott ezek az insták ki vannak fixálva. Nekem kell a kihívás és nem ilyen szar lófaszjóska autóattackolós encounterekre van szükségem :D

De ha valaki tud mondani még valami más egyéb szerót ami tényleg jó akkor légyszives ossza már meg velem, mert hálás lennék

2014. jún. 15. 23:20
 4/16 anonim válasza:
Ne haragudj de full irreális az elvárásod. Mégis mit vársz? Max akkor lesz jó az egész cata ha kint lesz a Wod, vagy még akkor se. Mint mondtam a wowreach az ami sok téren nem olyan buggos, de mint mondtam azt is hogy a Molten a legjobb annál nem fogsz jobbat találni. Ha meg nem tetszik akkor b szhatod. Te tetted túl magasra a mércét. Ha annyira nem tetszik ott az eredeti. Megéri én is azért váltottam ennyi. Szerinted miért van még minden 2. szerón wotlk? Mivel a cata egyáltalán nem kiforrt úgy is mondhatjuk hogy egy hatalmas nagy alpha. Azt meg hozzá teszem hogy a Molten végzi jelentős részben a bugg javításokat stb. ezt a játékosok száma mutatja is mivel ott lesznek először a javítások, de ez egyértelmű szerintem. Azt még hozzá teszem hogy nem NEM fogsz jobb szerót találni ami privát mivel már említettem a Molten gyakorlatilag a központ. Menny eredetire. Priváttal ez bőven jár.
2014. jún. 15. 23:44
 5/16 A kérdező kommentje:

Eredetiről jöttem nem véletlenül(mert ott már nincs cata) + nem szeretem sem a MOP-ot sem a közelgő WoD-ot. Közük sincs már a wowhoz, a lebutított talent rendszertől a történetekig semmi. Többnyire ezek miatt jöttem vissza catára. Az hogy a molten a legjobb szerver mert ott a legtöbb ember az egy nagy butaság.. Ez a baj az emberekkel, látják hogy több ember van ott ezért ők is odamennek, birka csoport módjára. Na ezzel az egésszel azt akarom mondani, hogy kisebb populációjú szerver kisebb gondokkal jár és kevesebb bug van rajta, mint a nagyobb szerókon (lásd molten: rdf nem írja rendesen, hogy mennyien vagytok bent queben, twilight highlands obisidan foretje full üres, event naptár SEM megy, egy-egy insta úgy van "fixelve", hogy a képessége a bossoknak kb 5x akkorát sebez - ez nekik a hc jelentése) szóval nekem itt ne beszéljünk moltenról, voltam én ott eleget hogy tudjam mi folyik ott. Nem csak én vagyok így ezzel: http://www.youtube.com/watch?v=CX-waiaT-r4

Reportolok egy bugot full normális hangnemben erre kibannolnak, azzal az ürüggyel, hogy minek postolok ki olyan bugot, hogy a warriorok a texture alá bugolnak chargeval, mert ez nekik nem tesz jót, ha ilyeneket látnak a playerek (viccen kívül ezt írták angolul, majd meg is keresem neked és átküldöm). A moltennek csak a pénz kell, magasról tesznek a játékosok elvárásaira + a gm support is elviselhetetlen, napi 1 órát ha fent vannak akkor sokat mondtam.

Amúgy nem tettem magasra a mércét, nekem az számít hogy legyen min 500player, menjenek az insták rendesen, működjön az rdf kijelzője, és az event naptár. ENNYI ez nem nagy mérce és képzeld találtam is erre egy fasza szerót: frostmourne.eu (nem a magyar hanem a német). Minden megy rajta, szóval erősen túlzás volt amit mondtál, hogy alpha státuszban lebeg a cata. A nagyképű válaszaidtól legközelebb kímélj meg, mert én rendesen/szépen kértem a válaszolókat, hogyha tudnak valami szerót amiről esetleg én nem tudok és jó színvonalon van az ossza meg velem. Nem azt kérdeztem, hogy milyen mércén van az elvárásom, mert ha azt tettem volna akkor nyilván a kérdés címe is az lenne. Nos ez mind lényegtelen. A fontos az, hogy végre megtaláltam a megfelelő szervert szóval, ha valakit érdekel egy minőségi(bb) szerver az jöjjön oda :)

2014. jún. 16. 11:24
 6/16 anonim válasza:
Ember bzdmeg ne légy már ilyen segg hülye. Gyakorlatilag kiírtál egy kérdést és a pve dolgokat szapulod te buta először a PVP dolgokat javítják vele együtt a spelleket stb. majd a maxos dungeonek többségét aztán a low levelest ezt fogd már fel. Azt is fogd már fel hogy a Molten a fő ő osztotta meg hidd már el vagy járj utána. Vitázni nem lehet veled mert olyan hülye vagy b szki. Azt meg furcsállom hogy a közelgő wodot nem szereted ami pont vissza hozza a régi wow fellinget főleg hogy még ki se jött, de már nem szereted. Azt hogy meg itt küldöd a videókat nem hat meg. Nem győzöm hangsúlyozni Moltenen volt először ami megosztotta. Ezért van annyi ember, mert jó had ne írjam le ha meghaladja az iq-d a 90 et akkor rájössz. Csak úgy megsúgom, hogy azzal, hogy a dungeonek menjenek rendesen már hatalmas mérce van (főleg ha azt nézzük mit sebezz rád nem kis feladat ki scriptelni) ;) mert tudod a wotlk is rengeteg idő volt míg rendesen játszható lett privátban. Nem 1 év ;) De te sokat tudsz ezért kérdeztél. Szerintem hagyjuk is fogalmad sincs az egész scrpitelésről, hogy mekkora feladat még egy dungeon pályát is kiscriptelni, de még egy képességet is hogy rendesen mennyen. De ha ezt tudnád nem lennél egy ostoba barom és nem akadnál ki olyanon hogy nem emgy minden dungeon meg a skorpió nem dobja rád a 15 sec es mérget. AZT IS NEHÉZ SCRIPTELNI HOGY EGY PORTÁL MENJEN. Naptárról nem fogok mondani semmit se ugyan ez. Minden eventet ki scriptelni kemény 1/1 és fél év telt el a privát cata óta te hallod magadat? Olvass a dolgok után ha már ilyen tudatlan vagy. Voltam a moltenbe mint staff és hidd el nincs annyi ember és nem egy ember dolgozik azon, hogy neked mennyen a 15 sec es mérged. Hiába mondok bármit is ha tudnád hogy nem 5 perc akkor nem mondanál ekkora ilyen hatalmas nagy butaságokat. Azt hogy a pénzre mennek még nagyobb fasságott mondtál azokat a szerver gépeket fent kell tartani és még tudatlanságod párosult most is. Molten az első olyan privát szerver aminek Eu ban is van szervere nem csak egy helyen. Nem gyenge szerver gépekről beszélünk ha már a slot ott nézzük. talán el kéne gondolkozni, hogy mit szidsz, mert a többi szerver a nyomában sem ér a Moltennek és én csak tudom mivel voltam ott mint staff, de sokáig máshol is. ;) Bőven magasabb a színvonal csak te akadsz ki egyéb dolgokon amin ne kéne :') Gyakorlatilag nem fogsz olyan szerót találni ami full bugg mentes, mert NINCS és még 1 fél évig biztosan nem lesz. Azt is hidd el hogy a Molten az elsők közt lesz ami full bugg mentes lesz nem amit linkeltél. Az majd a megosztott dolgokat fogja saját névre írni ennyi. Amit a Molten vagy egyéb nagyobb mint a Monster fog megosztani. Szerinted a Tauri mire vár? Mióta mondja a catát? Csak nem arra hogy a nagy halak ki scripteljék majd az említett methoudusban át írják? Gondolkozz már. De megvan az öröm látom találtál egy szervert nem kel tovább húzni a szót. Ott biztos minden egyes dungeon megy főleg a low levelesek minden spell megy, skorpiónak is a 15 sec es lassításai. Törölheted is a kérdést nem? Ja most látom textura alá buggolás. Ok adott egy spell ami egy helyről a másikra elég gyorsan teszi a játékost. Közben az adott helyet is figyelembe véve annak domborzatát kerülje ki, vagy mennyen át rajta. Rendben akkor már 3dolgot kell scriptelni ha nem többet, mert többet azon belül is. Azt kifelejtettem hogy a másik játékosra is hatással van. Gyakorlatilag 4 tényező szerepel. 1 helyről a másikra, hogyan, mire van hatással, hogyan tegye. De nem beszéltünk még annak sebzéséről stb. Cata meg pont hogy kezdett torzulni és kezdte elvenni a wowos fellinget. Nem pazarlom rád az időt megvan az öröm.
2014. jún. 16. 12:44
 7/16 A kérdező kommentje:
:D Látod mekkora idióta vagy? Nem érdekel akkor sem, hogy mit mondasz, a WOD- lehet hogy a régi TBC-s múltba nyúlik vissza attól a játék mechanikája ugyan az marad és az én véleményem is, az egészről úgyhogy nem igazán értem, hogy merészelsz nekem itt beszólongatni ilyen idiótaságokat, hogy "még meg sem jelent de te már nem is szereted" NEM B+ nem szeretem a k rva életbe nehogy már más mondja meg hogy mit szeressek és mit ne, mert tudom hogy ugyan olyan sz r lesz mint a MOP, cata után is tudtam hogy már csak sz rabb jöhet ezt értsd már meg. Amikor a MoP kijött akkor persze az volt a nagyon jó, most meg a wod jön ki persze hogy azt mondják hogy az lesz minden idők legf szább kiegje -.-" Az hogy a pvp-t javítják először majd a pve-t erősen cáfolom (wow.freakz.ro) pl ők egyszerre javítottak mindent. Nem igazán érdekel az, hogy most butának gondolsz vagy sem, megvan a véleményem rólad, ne essen rosszul az ha egy másik ember nem fogadja el a te baromságaidat. Véleményem szerint te vagy az aki nagyon idióta, szépen leírom a kérdésemet, majd elmondom a véleményemet a wowreach-ről te meg itt kattogsz 0-24-ben öregem, és erősen kiprovokálod belőlem is, hogy trágárul kezdjek beszélni.. Na nekem a vita lezárva, és kérlek ne légy ennyire s gg sötét máskor.
2014. jún. 16. 13:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Még egy annyit hozzáteszek, mert annyira felidegesítettél, hogy elfelejtettem beleírni az előzőbe, hogy a molten már elég rég catás lassan 1éve, de az ilyen alap dolgok sem mennek ott szóval hagyjuk. Ne gyere nekem itt "te úgysem tudod mennyire nehéz a szkriptelés" dumával, mert te sem tudod jobban, amúgy meg nem akarlak elkeseríteni de pontosan tudom mennyire nehéz- annó szkripteltem én is egy wotlk-s szerón
2014. jún. 16. 13:06
 9/16 anonim válasza:
Te tényleg nagyon hülye vagy. :D "Amikor a MoP kijött akkor persze az volt a nagyon jó" Mop sosem volt jó kiegészítő. :D "most meg a wod jön ki persze hogy azt mondják hogy az lesz minden idők legf szább kiegje" Ezt meg azért mondják mert mindent vissza raknak hasonlóra mint mikor még jó volt. :D Ja és a mostani dolgok szerint tényleg jó lesz. :D Nem azt írtam hogy először a pvpt majd a maxos dungeoneket? Mégis honnan tudod hogy először mit csináltak, vagy éppen mit cisnálnak? Te is köztük voltál/vagy akik scriptelték? :D Mégis hány éves vagy? :D Mert nem értem az egészet. Annyit konyítasz a témához hogy semmit.:D Ajjaj te is scripteltél öregem ahhoz képest full hülye vagy a témához. :D Te bal fsz másnak hazudozz.:D Lehet idióta vagyok de nem olyan tudatlan buta gyökér mint te :D. Aki scriptelt valószínű ilyen sötét aberrált a témához. Ember :D. Le is zárhatjuk én idióta maradtam te meg egy buta barom aki semmit sem konyít a témához de okoskodással próbálja leplezni. Szerintem rossz embernek akarod ezt erőltetni.:D "de pontosan tudom mennyire nehéz- annó szkripteltem én is egy wotlk-s szerón" Látszik :'D gyökér.:D
2014. jún. 16. 15:20
 10/16 anonim válasza:
Ajjaj most látom :D Nem akarom eldönteni hogy mit szeress és mit nem. Isten ments. Ilyen gyökerekhez közöm ne legyen. Csak azért írtam hogy érdekes lehet egy olyan dolgot nem szeretni ami még ki sem jött. :D "Ugyan az a mechanika" Ezzel a mondattal le írtad magadat, mert pont ezen fognak változtatni. Azok az alap dolgok meg nagyon más serveren sem mennek. Bocsánat ahol most vagy ott 100 hogy minden megy., hisz mesterünk is ott van.:D Okos barátom. Tudsz mondatott értelmezni, ezt a wotlk scriptelés alatt tanultad?:DDD
2014. jún. 16. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!