Mondanátok pár jól működő cataclysm szervert? (főleg külföldit ha lehet, az itthoniak eléggé kihaltak)
Olyan catás szerót keresek ahol nagyjából minden működik és persze legyen 4.3-as patch rajta. Ha létezik olyan hogy még a szorzókat is lehessen módosítani az egy extra jó pont lenne. Ezeken a szerókon voltam de nem tetszettek:
molten-wow(bugos nagyon),
wowreach(4.0.6-os content van rajta viszont egész jó),
atlantiss(1x-es és kicsi populáció),
freakz.ro(sok minden nincs még bent, és túlságosan egyedi),
wowcircle(full orosz meg az insták össze vissza vannak scriptelve),
monster-wow(hát no comment, itt semmi sem megy kb)
wowbeez(500x-os, és tele van custom contenttel szóval hagyjuk ezt is)...
Szóval láthatjátok jó párat kipróbáltam de egyik sem volt olyan színvonalon, hogy játszható állapotban legyen.
Ha tudtok esetleg mondani valami újat, azt értékelném(szeró populációja legalább legyen 300-400 ennyit hozzáteszek).
áh ez a wowreach mégsem annyira jó :(
Halls of Origination-ba például van az első boss: Temple Guardian Anhur és amikor leugrok a viperákhoz akkor a viperák csak ütnek de nem rakják rám a mérget, meg ugyan ebben az instában van egy Fáraó (Setesh) amikor lecastol ilyen valami meteor szart annak amikor becsapódik kéne hagyjon egy ilyen bazi nagy fekete Void Zónát ami sebez... így kb semmi kihívás sincs benne. Meg pl a Vortex pinnacleben az uccsó boss Asaad nem is használ static cling-et (hc alatt kellene nyomja de nem teszi).
Ez az egész wowreach dolog annó omfg.gg alá tartozott. Ez egy ilyen hálózat volt több szerver között és úgy működött mint egy testvériség. Ott volt ArenaTournament, Frostmounre(német), Paragon(francia). Ezek egymást segítették fixálásban mármitn a szerók fejlesztői. Ám wowreach túl mohó volt és leállt a segítséggel ám ők elvárták hgoy segítsenek rajtuk. Az OMFG.gg emiatt szétszakadt. Bár a Frostmourne és a Paragon még mindig testvérek maradtak és elvileg ez a 2szeró halad a legjboban, most a Frostmourne(német) szerót próbálom, elvielg ott ezek az insták ki vannak fixálva. Nekem kell a kihívás és nem ilyen szar lófaszjóska autóattackolós encounterekre van szükségem :D
De ha valaki tud mondani még valami más egyéb szerót ami tényleg jó akkor légyszives ossza már meg velem, mert hálás lennék
Eredetiről jöttem nem véletlenül(mert ott már nincs cata) + nem szeretem sem a MOP-ot sem a közelgő WoD-ot. Közük sincs már a wowhoz, a lebutított talent rendszertől a történetekig semmi. Többnyire ezek miatt jöttem vissza catára. Az hogy a molten a legjobb szerver mert ott a legtöbb ember az egy nagy butaság.. Ez a baj az emberekkel, látják hogy több ember van ott ezért ők is odamennek, birka csoport módjára. Na ezzel az egésszel azt akarom mondani, hogy kisebb populációjú szerver kisebb gondokkal jár és kevesebb bug van rajta, mint a nagyobb szerókon (lásd molten: rdf nem írja rendesen, hogy mennyien vagytok bent queben, twilight highlands obisidan foretje full üres, event naptár SEM megy, egy-egy insta úgy van "fixelve", hogy a képessége a bossoknak kb 5x akkorát sebez - ez nekik a hc jelentése) szóval nekem itt ne beszéljünk moltenról, voltam én ott eleget hogy tudjam mi folyik ott. Nem csak én vagyok így ezzel: http://www.youtube.com/watch?v=CX-waiaT-r4
Reportolok egy bugot full normális hangnemben erre kibannolnak, azzal az ürüggyel, hogy minek postolok ki olyan bugot, hogy a warriorok a texture alá bugolnak chargeval, mert ez nekik nem tesz jót, ha ilyeneket látnak a playerek (viccen kívül ezt írták angolul, majd meg is keresem neked és átküldöm). A moltennek csak a pénz kell, magasról tesznek a játékosok elvárásaira + a gm support is elviselhetetlen, napi 1 órát ha fent vannak akkor sokat mondtam.
Amúgy nem tettem magasra a mércét, nekem az számít hogy legyen min 500player, menjenek az insták rendesen, működjön az rdf kijelzője, és az event naptár. ENNYI ez nem nagy mérce és képzeld találtam is erre egy fasza szerót: frostmourne.eu (nem a magyar hanem a német). Minden megy rajta, szóval erősen túlzás volt amit mondtál, hogy alpha státuszban lebeg a cata. A nagyképű válaszaidtól legközelebb kímélj meg, mert én rendesen/szépen kértem a válaszolókat, hogyha tudnak valami szerót amiről esetleg én nem tudok és jó színvonalon van az ossza meg velem. Nem azt kérdeztem, hogy milyen mércén van az elvárásom, mert ha azt tettem volna akkor nyilván a kérdés címe is az lenne. Nos ez mind lényegtelen. A fontos az, hogy végre megtaláltam a megfelelő szervert szóval, ha valakit érdekel egy minőségi(bb) szerver az jöjjön oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!