Mit gondoltok Molten-WoW ról? Részletek lent!
Bár nem vagyok öreg motoros, de azért játszom ott egy jó éve. Véleményem szerint a molten egy kalap kaki. Leírom hogy miért: pay2win való igaz, egy játékosnál minap láttam egy olyan itemet ami egy olyan raidből esbe (DS Deathwing) ami még be sincs rakva.. LOL -.-" ez volt a legkevesebb. Ami nagyon durva, az az RDF rendszer, egyszerűen nem írja ki hogy kik vannak bent a queueban és folyamat azt írja hogy 1perce vagy bent a que-ben holot pl én 1órákat várok hogy behívjon (neltharion cata realm). A dungeonok úgy ahogy be vannak szkriptelve, például GrimBatol az b*szki olyan hülyén van megcsinálva hogy ilyen kis fika trash mobok nagyobbat sebeznek mint a boss (viccen kívül), el kellet nyomjam a cd-met pappal, hogy bírjam ki healolni a csoportot mert hanem behalunk 3 darab trash mobtól, szóval a minőség is ott van.. Akkor még vannak finom dolgok például proffok kis szinten: Skinning példának, ha lenyúzol egy northrendes vagy outlandos mobot akár mennyit belőlük, te mindig 1kibeb*szott leathert fogsz kapni, szóval farmolás FTW 1órán belül farmolsz kb 50bőrt. Kis szintű raidek/dungeonok be sincsenek rakva(úgyszint cata realmon), akkor van Twilight Highlandsben egy al zóna aminek az a neve hogy Obsidian Forest, na ott egy csomó sárkánynak kéne lennie, az ott full üres pedig kva jó leather farmolós lehetne, reportoltam is hogy rakják már be (de teljesen normális színvonalban szóltam nekik) és ki lettem tiltva a fórumról... Szóval ennyit róluk, kb csesznek az emberek kéréseire, nekik csak a pénz a fontos. Igaz hogy a molten az első top szerver de csak azért mert sok buta ember ezt látja, hogy húúú mennyi sokan vannak ott ezért én is ott fogok játszani és így kialakult egy birka populáció ott akik vakok tolják, és közben nem veszik észre hogy köze nincs a magas quality-hez.
Ezt tudom mondani: nagy létszámú szerver sok buggal(moltenfos), kis létszámú szerver kevés buggal (aka kijavítottabb), pl wowreach.com (itt kezdtem el tolni én is) szorzók választhatóak elején 1-10x között illetve most van egy ideiglenes karakterklónozási lehetőség és kapsz egy instant 85-öst de csak EGYET (ip címhez tudják kötni szóval csalni próbálni wowreachen nem érdemes evvel), meg még van egy másik szeró: atlantiss.eu igaz ez csak 1x-es és 4.0.6-os de kvára i van fixálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!