Mit gondoltok a Csábításból jeles fanfiction-ömről?
2014. jún. 10. 20:04
1/7 anonim válasza:
Borzalmas. Most ne várj tőle ennél részletesebb elemzést, mert ebbe az egy szóba minden benne van.
2/7 A kérdező kommentje:
hmm, ez jó hasznos volt
2014. jún. 10. 20:42
3/7 anonim válasza:
Jól na ne mondhasd hogy milyen vagyok, kifejtem. Ugyan az az egy kaptafára készült tinilány tucat blog amiből kb 100.000.000 másik van, mind azzal a sablonnal, és a kutyát nem érdekli egyik se. Már két posztból is látszanak azok az ezerszer lejáratott közhelyek, amire az egész történet vezetés épülni fog. Pongyola megfogalmazás. A napokban egy másik lány is kért véleményt ugyan ilyen fan fiction blogjáról, végszónak leírom azt amit neki is írtam. Ha téged szórakoztat az írás, és jól el vagy vele, akkor csináld ezt, de azt ne várd hogy ennek az oldalnak nézettsége legyen, mert gyakorlatilag semmi nincs benne, ami miatt bárkinek is felkeltené az érdeklődését.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. jún. 10. 21:37
5/7 anonim válasza:
Nem rossz, de részben igaza van az előttem írónak. Biztosan jó szórakozás ilyeneken írni, de már rengeteg ilyet lehet olvasni mindenfelé. De egyébként nem olyan rossz, szerintem folytasd tovább. :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
És én is tudom, hogy sok van, de akkor már szerintem tök mindegy, hogy 100.000.000 vagy 100.000.001
2014. jún. 12. 22:23
7/7 $###$ válasza:
Úgy ahogy van az első kommentelő már mindent elmondott. Egyszer én is elkezdtem játszani ezen a játékon, de nem értem miért jobb a játék mint a valóság:
* tudsz beszélgetni a megrajzolt emberekkel ( ezt a való világban barátokkal ugyanúgy lehet)
* az epizódok végén randizhatsz a rajzos hapikkal, akik megjegyzem egyáltalán nem helyesek (ha már nem vagy 10 éves akkor te is tudsz randizni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!