Arma 2 DayZ-lehet játszani? Továbbiak lent!
Ha letöltöm az ARMA 2 játékor és mellé a DayZ akkor tudok játszani valahogy egy vagy 2 barátommal, vagy ahoz muszály meg venni a Játékot ? Igazából nem szeretnék pénzt kidobni rá ha nem muszáj és van rá lehetőség hogy tört verzióval is tudjak tudjunk játszani!
A válaszokat előre is köszönöm !!
Igen, lehet, mint minden nagyobb online játékhoz, ehhez is léteznek tört szerverek, vagy nem tört, de hitelesítést nem igénylő szerverek. Ezek neveiben benne szokott lenni a "NOCD" vagy "NoCDkey" vagy hasonló kiírás.
Egy éve még magyar szerver is volt ilyen ahol én is teszteltem az online játékot, mielőtt megvettem volna.
Amúgy a steam Combined Operations Arma2 csomaghoz való kulcsokat eredeti kulcsot/letöltést több népszerű és hivatalos oldalon is árusítanak "olcsóért", de komolyan, ilyen 1-2000 forint körül időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!