GTA 5 Xbox 360 vagy PC vasarlasa?
" Xbox 360 on van akinek akadozik"
Hát akikkel én játszottam senkinek sem akadozik, nekem se, nem tudom ki terjeszt ilyen rémtörténeteket. De ha feltételezzük hogy ez kis sztori igaz, és egy konzol nem tudja garantálni a laggmentes játékot, akkor egy pc meg pláne nem...
xboxosként mondhatom a gta 5 nem szaggat rajta.Nagyon jól játszható, grafikailag sem lehet panasz, ezt úgy mondom hogy pc-n is szoktam játszani.
A gta 5 pc mellett ps4 és xbox one-ra is megjelenik ősszel valamikor.
Pc verzióhoz elvileg watch dogs szintű gép szükséges (~160ezer ft-os gép kell legalább), de még nincs hivatalos infó a gépigényről.De valami ilyesmit várj.
PS4-Xbox one 130 ezer ez az alapgép ára, játék nélkül.Itt a játékok nagyjából 18 ezer ft körül vannak.Ehhez jön ha akarsz ps+-t vagy live gold-ot a multi miatt.
Ha nem nagyon érdekel téged a konzol exkluzív játékok csak a gta 5 akkor pc.
Ami erdekel az a GTA 4,5 Far Cry3,4 Max Payne 3 L.A Noire
meg a Xbox exclusivbol a Forza meg a Halo
Ha van egy jó géped ami alkalmas 2014-es játékok futtatására, akkor ezek a játékok közül 2 kivételével mindegyikkel tudsz játszani pc-n, és olcsóbbak a konzolos változatnál.
És emellett lehet xbox is a exkluzív játékok miatt, mint a halo, a forza, de megemlíthetném a read dead redemptiont is ami ugyan nem exkluzív de pc-n nincs.
Meg akad még olyan játék ami nincs csak konzolra.
#2: "De ha feltételezzük hogy ez kis sztori igaz, és egy konzol nem tudja garantálni a laggmentes játékot, akkor egy pc meg pláne nem..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!