Gamer PC vásárlása, hogy? Megéri? (Többi lent) (Help)
Figyelt kérdés
Szóval van egy 3 éve használt Emachines e725 laptopom, és 1 xbox 360.
Nagyon szeretnék és egy gamer gépet úgy 160k-ért.
A tervem idáig az volt, hogy eladom a 2 gépet, és kipótolva ugyan, de vennék egy PC-t.
Ti mit tennétek a helyemben? Már nem nagyon tudom mit tegyek.
Előre köszönöm a válaszokat. :)
2013. márc. 3. 13:52
1/4 anonim válasza:
Prohardver.hu oldalt ajánlom, ott a fórumon sok hasonló topci van és nem sértés kép,d e megbízhatóbbak tartom mint a gyakori kérdéseket.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
imperium nem ajánlom aránytalan mert gyenge videó kártyához erős porci is így nem fogja vinni jó grafikán a játékokat
4/4 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Az imperium az egyik legjobb oldal,én is onnan vettem egy gamer pc-t 250K-ért!Minimum 8 évig jó lesz,ahogy elnézem,és az az egyik legjobb oldal.konfigokat ne csinálj,mert ha valami nem kompatibilis egymással,cseszheted.Szerintem:
imperium pc oldala!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!