Sims 3: Világ körül vagy Előre a jövőbe?
Nemsokára megint ott állok hogy vegyek egy új Sims kiegészítőt.Ezen a kettő gondolkodtam.Nem tudom melyiket vegyem mivel mind a kettő így videóról tetszik.Eddig a kedvenc kiegészítőim a Leszáll az éj, talán még az Évszakok.Pedig megvan még sok kiegészítő, mint pl. Vár a színpad.De én ezt a kettőt szeretem legjobban, ezt a kettőt untam meg legkésőbb.Mint pl. sokan mondják hogy a Szigetvilág jó, de nekem egyáltalán nem tetszett.Maga a város nem.Persze hozzáad sok jó cuccot a játékhoz, de ez igazán nem jött be.
De a kérdésem az lenne, hogy akinek megvan a Világ körül is, és az Előre a jövőben is, az szerint melyik a jobb? Mind a kettőt megszeretném majd venni, de elsőnek még is melyiket vegyem meg? Kérlek válaszotokat indokoljátok is, hogy miért tetszett az jobban.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
A Világ körül nekem jobban bejött!
Előre a jövőbe pedig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!