Full hacker kérdése:
Melyik a legjobb világ a grepolisban?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 14:05
1/4 Csaba329 válasza:
Szia!
A grepolisban nincs legjobb világ.
Mindegyik világ jó.
van 1-2-3 sebességes a (hármas sebességű a leggyorsabb) a többi világhoz képest. én Szigma világon játszom ami 3 sebességes szerintem nagyon jó egy nap elég 3-szor fenn lenni és kész. Ha mondasz egy email címet küldök neked meghívót és akkor az én szigetemen lehetsz!
Ha bármi kérdésed van a játékkal kapcsolatban írj!!
2/4 anonim válasza:
Amint az elöző válaszoló írta, nincs legjobb világ.
De érdemes mindig a legfrissebb világot választani.
Most a Tau a legújabb világ, az ebben az évben Március 5. nyílt.
(Megtalálsz engem rajta dobosimi néven)
3/4 Csaba329 válasza:
Nekem a Tau világgal az a bajom hogy nagyon lassú és egy hónap kel amire fel építed a városod 4000 pontra hogy tudjál foglalni. meg még a Tau-n az egységek és kereskedelem is nagyon lassú sajnos.
4/4 anonim válasza:
szerintem elég gyors, én 2 hónap alatt már 6 városnál jártam, most kaptam meg a 3adszor a 30. napi jutalmat és már 10 városom van és egyet sem alapítottam. Játékstílus kérdése h milyen tempóban tudsz haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!