Leírnátok nekem a világ legjobb PC konfigurációt?
mer van rá pénzed?
menőzni akarsz a haveroknál, hogy olyan géped van?
va mi?
m1 azé írok 1-et
CPU: 4db Opteron 6386 SE
CPU hűtő: 4db ALPENFÖHN K2
Alaplap: Supermicro H8QG6-F-O
RAM: 32db Kingmax DDRIII 1600MHz 8GB
Videókártya: 2db Nvidia GTX 780
Hangkártya: ASUS Xonar Essence STX
SSD: 6db Crucial SSD M4 512GB SATA3 2,5"
Táp: SILVERSTONE Gemini ST55GF
Gépházat sajna nem találtam, de én mondjuk nem is használok. Egyszerűbb mindent felcsavarozni egy fa lapra, jobb a hűtés és tisztítani is könnyebb, ráadásul akár a plafonon is elfér, ahová úgy sem tudnék rakni semmit :D
Az egy dolog, hogy csak magáért a PC-ért fizethetnél 1-1,5 milliót, de a java csak akkor jön, amikor az áramszolgáltató kiküldi a csekket...
Ha menőzni akarsz, akkor a PC kategória felejtős. Még egy okostelefonnal is jobban lehet menőzni, de még a legdrágább Iphone is negyedennyibe kerül, mint egy ilyen PC. Mellesleg egy ilyen PC-vel csak azt mutatnád meg magadról, hogy mekkora kocka vagy, tehát a menőzés inkább visszafelé sülne el.
Én kel gép, csak kíváncsi voltam a legjobbra, mert az egyik barátom egy "kocka" és meg akartam volna neki mutatni, hogy mi az a jó gép..
ha van hiba benne bocsássatok meg.. Szlovák vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!