Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leírnátok nekem a világ...

Leírnátok nekem a világ legjobb PC konfigurációt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg ez: [link]
2013. máj. 15. 00:54
 2/9 anonim ***** válasza:

mer van rá pénzed?

menőzni akarsz a haveroknál, hogy olyan géped van?

va mi?

m1 azé írok 1-et

CPU: 4db Opteron 6386 SE

CPU hűtő: 4db ALPENFÖHN K2

Alaplap: Supermicro H8QG6-F-O

RAM: 32db Kingmax DDRIII 1600MHz 8GB

Videókártya: 2db Nvidia GTX 780

Hangkártya: ASUS Xonar Essence STX

SSD: 6db Crucial SSD M4 512GB SATA3 2,5"

Táp: SILVERSTONE Gemini ST55GF

Gépházat sajna nem találtam, de én mondjuk nem is használok. Egyszerűbb mindent felcsavarozni egy fa lapra, jobb a hűtés és tisztítani is könnyebb, ráadásul akár a plafonon is elfér, ahová úgy sem tudnék rakni semmit :D

2013. máj. 15. 01:15
 3/9 anonim ***** válasza:
hmmm... kedvet kaptam én is összeállítani egy ilyen konfigot, de el ment a kedvem miután kiszámoltam mennyibe kerülne... am kb 3 órába telt összeírnom ezt a listát, szal köszönd meg szépen (egyértelmű az előző voltam)
2013. máj. 15. 01:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy csak magáért a PC-ért fizethetnél 1-1,5 milliót, de a java csak akkor jön, amikor az áramszolgáltató kiküldi a csekket...

Ha menőzni akarsz, akkor a PC kategória felejtős. Még egy okostelefonnal is jobban lehet menőzni, de még a legdrágább Iphone is negyedennyibe kerül, mint egy ilyen PC. Mellesleg egy ilyen PC-vel csak azt mutatnád meg magadról, hogy mekkora kocka vagy, tehát a menőzés inkább visszafelé sülne el.

2013. máj. 15. 11:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Én kel gép, csak kíváncsi voltam a legjobbra, mert az egyik barátom egy "kocka" és meg akartam volna neki mutatni, hogy mi az a jó gép..

ha van hiba benne bocsássatok meg.. Szlovák vagyok..

2013. máj. 15. 18:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi javítom magam, "nem kel gép" az az első szöveg xD
2013. máj. 15. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
A "jó" gép nem itt kezdődik. Jónak nevezhető PC-t már 150 ezer forint felett lehet venni, nem kell sok százezret (jelen esetben akár milliót is) fizetni ahhoz, hogy valaki elmondhassa, hogy jó gépe van.
2013. máj. 15. 20:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem, amúgy se vettem volna jobb gépet.. de ezé kösz...
2013. máj. 17. 14:52
 9/9 anonim válasza:
Azt kérdezed leírom-e?........NEM!
2015. jún. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!