Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti is utáljátok az oroszokat...

Ti is utáljátok az oroszokat Dota2-ben?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a Dota2-t de nagyon el megy a kedvem tőle a noob oroszok miatt. Nem lehet velük normálisan játszani, a csapatmunkát és a gondolkodást távolról sem ismerik. Néhány példa:

-Orosz dota player egyedül nekimegy az ellenségnek (1v5) mondanom se kell hogy 1 másodperc alatt szétszedik.

-Nem tudnak karaktert építeni

-Semmibe veszik a csapattagokat

-KS-elnek

És még sorolhatnám.

Ezeket nem a kezdőkre értem hanem olyan orosz játékosokra

akik már több száz órát dotáztak azaz tapasztaltnak kellene lenniük.

Ha a játék elején látom hogy a player bénázik mindig megnézem a steam profilját és 10-ből 8 esetben orosz az illető.

Ti hogy bírjátok ki az oroszokat? :D (akár dota2-ben, kár más multis játékban)

2014. máj. 28. 21:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én azt imádom, ha beszólsz nekik angolul, hogy valami érthető nyelven írjanak az EU szerveren, akkor te már csúnya amerikainak vagy elkönyvelve, aki utálja szegény oroszokat. Meg egyszer történt olyan, hogy rajtam kívül az egész csapat orosz volt. Megkérdeztem, hogy mi a fenéért nem tudnak játszani a saját szerverükön. Erre a legnagyobb angoltudással rendelkező válaszul elmagyarázta, hogy bunkó vagyok, és hogy sok pro orosz játékos van. Én elhiszem, de sajnos ők nem tartoztak közéjük... :(
2014. jún. 24. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:
A pro oroszokról nem mondod meg hogy orosz :D Azok tudnak komunikálni angolul kikurt eu szerveren :D
2014. jún. 24. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:
A pro oroszokról nem tudod meg hogy oroszok, mert titkolják, hogy ezek közé az idióták közé tartoznak.
2014. jún. 24. 09:10
 14/15 LyRaGoN válasza:

Konkrétan 2 orosz ismerősöm van steamen (persze dota2 által)Na ők normálisak,sőt!Ha lehet igy mondani kifejezetten jó velük játszani mert nem az alap orosz "táborba sorohatóak" akik csak a kriksz krakdzos baromságaikat írják meg a cyka,noob idiot-.- stb kulturcsürhe :/ a shadow blades riki meg ismerős eset xd.

De a legdebilebb.. a4 divine rapieres IO igen IO annak is grat hogy 1v5ben nekimegy.. Sajna vannak ilyen selejtek

2014. szept. 25. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát igen. Én is minden játékban kapok oroszokat, de hál'isten csak az ellenfélnek :D És tényleg az a legrosszabb amikor már ki vagyok akadva hogy egyfolytában pofázik oroszul (jó, az igaz, hogy én is le mute-olhatnám..) erre angolul írok neki hogy "I don't speak rusky, shut up" stb. de nem fogják föl, csak tovább pofáznak. Szerintem mindenki utálja őket az egész világon..
2015. júl. 21. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!