Ti is utáljátok az oroszokat Dota2-ben?
Nagyon szeretem a Dota2-t de nagyon el megy a kedvem tőle a noob oroszok miatt. Nem lehet velük normálisan játszani, a csapatmunkát és a gondolkodást távolról sem ismerik. Néhány példa:
-Orosz dota player egyedül nekimegy az ellenségnek (1v5) mondanom se kell hogy 1 másodperc alatt szétszedik.
-Nem tudnak karaktert építeni
-Semmibe veszik a csapattagokat
-KS-elnek
És még sorolhatnám.
Ezeket nem a kezdőkre értem hanem olyan orosz játékosokra
akik már több száz órát dotáztak azaz tapasztaltnak kellene lenniük.
Ha a játék elején látom hogy a player bénázik mindig megnézem a steam profilját és 10-ből 8 esetben orosz az illető.
Ti hogy bírjátok ki az oroszokat? :D (akár dota2-ben, kár más multis játékban)
Az előttem szólónak igaza van.
Tisztelet a kivételnek, az összes orosz játékos akikkel összehozott a rossz szerencse, vagy teljesen el volt szállva agyilag, vagy magasról tett a csapattársaira, vagy csak trollkodott.
És mindezt mondom, úgy, hogy egy hét próbálkozás után otthagytam a Dota2-t mert nem az én stílusom (érdekes mert a Warcraft3 BattleTanks modja nagyon bejött ami erősen hasonlít)
Ezeket a tapasztalatokat a DayZ mod, DayZ standalone, Arma2-3, APB Reloaded, Ghost Recon Online, Star Trek Online, és Need for Speed online játékok kapcsán gyüjtöttem :P
2. komentelőnek:
A dotába is be lehet állítani hogy melyik régióba szeretnék játszani. Én mostanság nyugat európai régióba játszok de még így is rengeteg orosszal találkozok ugyanis a noob ruszkit nem érdekli hogy 150-200 a ping értéke, ő akkor is bejelöli az összes régiót hogy hamar találjon meccset.
Állítom hogy ha dél amerikát jelölném be, akkor is oroszokkal lennék kénytelen játszani.
Két veszélyes játékos van, az egyik az orosz, a másik a gyerek. A 10 éves vérpistikékkel az a baj hogy bárhol lehetnek, bármely nemzetnél vannak szép számmal. Bár én LOL-ozok, itt nincsenek oroszok, nekik van egy külön szerver és nem lehet szervert váltani, nem tudnak átjönni.
Bár emlékszem 2 évvel ezelőtt még nem volt külön orosz szerver, na akkor mindig volt a csapatban egy orosz, aki csinált egy 0-5-öt 2 perc alatt, beírta hogy "noob" aztán afk lett.
Hogyne utálnám őket 70-s vagyok dotában de még ezen a szinten is rosszul játszanak pedig ez már 1000+ óra láttam már a csapatomban shadow blades rikit, összevesznek a miden és vmelyik direkt feedel mert nem kapta meg a midet nekimegy 5nek egyedül aztán kapom a reportot meg nem segítettem rajta 5 v 2be nemtudnak farmolni 1000 óra utánsem a battlefuryja megvan 40 percnél a drow rangernek hát ok lol legtöbbjük 1000 óra után a legnevetségesebb herovalsemtudnak nem segítenek rajtad megmented aztán te halsz meg múltkor a fedder huskar oltott a mikrofonba hogy gyökér félös vagyok mert nem akarok 2 v 5
ganket vele orosz tidehunter odarakja a wardot ahova jelentéktelen kiüti az aegisemet lenooboz és reportol ok nélkül pedig 16-1be voltam elkezdi osztani a csapatot mert nincs currier pedig van nagyon noob support vagyok nincs ward pedig 4 is volt kb mindent látni az oldalukon support orosz lopja a killt a lasthitet a junglebe utánamjön lopni a semlegeseket ölök és reportol mert mind ks tönkreteszem a játékot közbe nem
(Minden eddigi válaszolónak ment a zöld kéz.)
Az durva, azért a shadow blade-s Rikit szivesen elküldtem volna melegebb éghajlatra :D
Ilyeneket sajnos én is gyakran tapasztalok, ezért is tettem fel ezt a kérdést.
Múltkor például volt 2 orosz support karakter a csapatomba(Keeper of the light és necrophos), hát persze hogy mindkét supportnak top-ra kell mennie hogy egymást gyógyítsák -.-", a 2 carry meg szenvedjen bot-on.
én csak azt utálom amikor elkezdenek oroszul magyarázni :D
amúgy meg noobok mindenhol vannak :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!