Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Nekem nehezen megy a sims 3 kiegészítők kiválasztása mert 1-2 kivétellel mindegyik a kedvencem!Úgy tervezem hogy az öszeset megfogom venni szép lassan...:)Lécci álllítsátok sorrendebe én leíróm és akkor ti teljes sorrendbe állítsárok
:
A Világ körül
Álomállások
Diesel cuccok
Egyetemi évek
Előre a Jövőbe
Évszakok
Házi kedvenc
Királyi lakosztály cuccok
Leszáll az éj
Luxuslakás cuccok
Mozis cuccok
Múltidéző Cuccok
Nemzedékek
Padlógáz cuccok
Sárkányvölgy
Szabadtéri kalandok
Szigetvilág
természetfeletti erők
Vár a szímpad
Városszépítő cuccok
Világcsomag
(Tudom kicsit hosszú )Ez nem az én sorrendem csak találomra leírtam!Lécci rakd sorrendbe!!:)
2014. máj. 26. 15:29
1/2 anonim válasza:
Nemsokára kijön a sims4. Szerintem nem lesz nagyobb gépigénye, mint a 3-nak. Ahhoz gyűjts inkább. Ahhoz jönnek majd az új kiegészítők, stb. Én a helyedben lewarezolnám az összes kieg-et, és gyűjtenék a 4-re.. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. máj. 27. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!