Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Wii vagy Wii u ??

2013. dec. 30. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Heló!

Egyértelműen a WII. A WII egy röhejes próbálkozás, ami voltaképp csak pénzlehúzás - és ezt a Nintendomániás haverom is így látja, csak röhög rajta.

2013. dec. 30. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a Wii-t ;)
2013. dec. 30. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Most mondanám h a másik két konzolnak bőven jobb címei vannak de te tod.
2013. dec. 30. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:
A Wii u -nak szebb grafikája van. Én inkább azt választom.
2013. dec. 30. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Wii-t szerintem, pont nemrég olvastam hogy a Wii u totál csőd... annyira nem lett sikere, hogy szerintem nagyon sok játékot nem is fognak hozzá gyártani... ha konzolok terén kéne választani, a xbox360-at ajánlanám, de ha a felsoroltakból kell, akkor inkább Wii, de te tudod...
2013. dec. 30. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed akkor a wii u, a wii-re már nem fognak új játékok megjelenni, a wii u pedig csak most kezd beérni. Wii u-n tudod futtatni a wii-s játékokat így nem maradsz le azokról sem. Ellenben ha nem akarsz játékot venni akkor lehet a wii lenne jobb, mert azt lehet törni.
2013. dec. 30. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
46%

Megpróbálok neked segíteni, Nintendo téren otthon vagyok. :)

Ez sok lehetőségtől függ. Mennyi pénzed van rá, milyen játékokat szeretsz stb...?

Ha bejönnek a Nintendo-s játékok, és olcsóbban szeretnél kijönni, akkor Wii. Nagyon jó kis konzol, és mozgásérzékelős, ami nagyon jó, na meg számtalan jó játék jelent meg rá.

Wii U: akkor ha számít a jobb grafika, és hogy jöjjenek új játékok.

2013. dec. 31. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha agrafika számít, akkor ps3, xbox 360, ha több pénzed vna, akkor xbox one, ps4.

A WII-nek elavlut grafikája volt, amikor kijött. A WII U-nak szintén. De inkább nézd meg a teszteket, de a legjobb az lenne, ha kipróbálnáld a kinézett cuccokat egy boltban. Láthatnád, hogy a WII U nem véletlenül sokak vesszőparipája a parasztvakítás és a lehúzás terén. Le lehet szavazni ezt a kommentet is, de a WII U egy pofátlanság és lehőzás egyben. Elég megnézni, mit tud, és menynbie kerül - a másik oltári nagy röhej a butított 3DS...

2013. dec. 31. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!