Szerintetek válasszam Castielt? /lent/
Szóval lejátszottam a 9. epizódot, és Dake-val randiztam. Castielel elkezdtek veszekedni, és én zárójelben ilyesmit mondtam:
(Azt hiszem elvesztettem az utolsó esélyemet Castielnél.)
Akkor a kérdésem az lenne, hogy a tájfutó versenyben, vagy nem is tudom miben, a 10. epizódban beszélnek arról, hogy Natanielt Castielt vagy Lysandert válasszam. Natanielt semmiképpen nem szeretném, de Castielben meg bizonytalan vagyok! :(
Most ha -100-ban vagyok és őt választom akkor felvihetem vele?
Vagy lehet menni mással is arra a tájfutó versenyre?
Láttam Miharu videójában ezeket. Azt mondták, hogy bárkit lehet választani, de lehet hogy félreértettem. Segítene valaki?? ://
"Azt mondták, hogy bárkit lehet választani, de lehet hogy félreértettem"
Ha a 9.részben Daket választottad,akkor 10.részben az a pasi(te esetedben Castiel)visszafog utasítani,akivel a tengerparton találkoztál,amikor megkérdezed,hogy lenne-e veled a versenyen(legalábbis én amerikai szerveren régen ezt tapasztaltam Natanielnél és Lysandernél,szóval gondolom Castielnél se más a helyzet),szóval Lysander és Nataniel közül választhatsz,mert Castiel visszafog utasítani
nem igaz
mert én a tengerparton lysanderrel találkoztam és Dakkel randiztam
utána pedig a 10.epizódban nem utasított el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!