World Of Tanks meginogott moralitás?
Figyelt kérdés
Helló mindenkinek! Volna egy nagy problémám. Ugye már 1 éve játszok a World Of Tanks-sal, ami igazából 2 év, a kimaradások, és a régi "tudatlan" accountommal töltött játékidőt is beleszámítva. Az első accounton össze-vissza, fejetlenül, tervtelenül, adtam, vettem, bénán játszottam, tehát ratyi statisztikát produkáltam. Ami azt illeti, nem is annyira ratyi, mert XVM-ileg, (bár csak ne hallottam volna róla), se a statisztikát se nyálaznám minden egyes, másod csata után, akkor még máig is nyugodt lélekkel játszanék. Arra akarok kilyukadni, hogy mit tudok tenni az új accountommal, mert már idegbeteggé tesz a játék attól, hogy én vért izzadok minden egyes csatában, mint az egyszeri Rambo, (nem vagyok nagy szakaszmen) meg amúgy sem igen szeretek szakaszozgatni, tehát kéne valami lebeszélés, rábeszélés, hogy a tankjaimnak játsszak, ne a statisztikának. Ami persze kék, és még lila is lehetne ha arra hajtanék, de nem szeretek magam elé elvárásokat kitűzni. Eddig tök jól eltököltem, fejleszgettem, kiismertem, okultam, osztottam-szoroztam eddigi pályafutásom során, csak mire a pálya végére érek, az út szét szakad, statisztika, azaz más szemének teszek eleget, vagy a tankjaimnak, illetve magamnak. Hát nem tudom, hogy kinek van ilyen eszmei problematikája, csak már ott tartottam többször is, hogy letöröltem az XVM-et, mert nem akarok tudni a csata lemenetelét, látva a vörös hadsereget, tehát a tomatok társaságát, aki team killel kezd, és arty lökdöséssel folytatja. Segítséget kérek abban, hogy valami mondjon valami hegyi beszédet, lélekszuflát, mert eddig imádtam ezt a játékot, ez volt a mindenem, elég pénzt is beleöltem, de gold ammo-t, soha nem használtam/lok. Szóval megköszönném a motivációt!2014. máj. 21. 20:43
1/14 anonim válasza:
"lila is lehetne ha arra hajtanék"
Akkor legyél az...
2/14 A kérdező kommentje:
Ez ennél bonyolultabb.
2014. máj. 22. 06:17
3/14 A kérdező kommentje:
Nem (akarom) érdekelni a statisztikát, holmi XVM miatt. Ezért jó, azaz új War Thunder Ground Forces, ott nincs statisztika, ha jól hallottam, nincs mit rontani a sok idióta miatt.
2014. máj. 22. 06:30
4/14 anonim válasza:
Tényleg semmi értelme a statisztika miatt játszani, folyton görcsölsz hogy Úristen el ne veszítsük mett akkor.....
Egyszerüen, játsz úgy ahogy jól esik, próbálj meg jófej lenni a játékban, és ne zavarjon az ha 10-ből 2 lövés talál, és a többiek "noob"-oznak, mert ha mindig mással foglalkozol, és másnak akarsz megfelelni, soha nem leszel boldog (tapasztalat). Játsz szabadon, és kész.
Bocsi ha csöpögős lett. ;)
5/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez megteszi, köszönöm.
2014. máj. 23. 14:22
6/14 anonim válasza:
xvm törlése,goold ammo használata azért néha nem árt 100/5-max10 goldot lövök, költeni meg fölösleges erre a játékra csak garázshelyre érdemes +30-40hely, egy jó cél kitűzése PL:kifejleszteni az összes tankot
7/14 A kérdező kommentje:
Az én célom valóban az, hogy az összes tankot kifejlesszem, még pedig úgy, hogy tier5-től minden tank garázsban marad, tier5 alatt csak az, ami kézre áll, avagy élvezet vele játék. Pénzbeleölésem annyi, hogy havi 5000FT engedhetek meg magamnak, amiből néha vagy garázs slotra költök, vagy havi prémiumot dobok a dologba, vagy az olyan tankokat festek, magyar zászlózok, ami elérte a tankász címert. Persze ez mind event függő, mert okosabb elcsípni a negyed, fele, háromnegyed árakat, mint alapból teljes árért festegetni. Eddig úgy voltam a fejlesztési fával, hogy végig viszem az oroszokat, ami mostanra 8-10 tierig ér, mondjuk vannak hiányosságok, de körülbelül 6-8 tank és vége az orosz fának. Bár azóta belekezdtem az amerikaiba és a németbe is, ott visszahoztam a régi accountom kedvenc tankjait, és most ott várnak tier5-nél, (már amelyikkel) eljutottam oda, hogy vége legyen az orosznak. Aztán, hogy amerikát vagy németeket viszem tovább az passz. Pedig már előre után jártam mit érdemes megtartani tőlük tier5 alatt. Csak akkor megint jönnek ezek a lelombozó tények, hogy az ember nagyban játszik, erre vagy ő hal meg elsőnek, vagy a csapat vágja haza a csatát. Ilyenkor az embernek elmegy a kedve a következő csataindításáról (nekem legalábbis). Most is ott ketyeg 8 napja a havi prémium, néha-néha feljárók reményt belelátni, de mindig lelomboz a first death meg a redarmy csapat. Nincs önmegvalósíthatóságom, mint régen, a csatákban. :(
2014. máj. 25. 12:16
8/14 anonim válasza:
ez van a reklámoknak köszönhetően sokan játszanak a wottal pedig minecraft inkább nekik való lenne,az első 5 csatából meg lehet mondani hogy érdemes aznap erőltetni a játékot vagy nem ezért nem éri meg a prémium fiók,rengeteg a camelő játékos most az van hogy egyedül vagy jobb esetben 2-3an megindulunk a többiek meg hátul campelnek aztán bukta
9/14 A kérdező kommentje:
Épp ezért kezdtem/tünk egy szociális projektbe, az egyszeri Rambo stílus helyett össze állunk Delta Force-ba, szakaszba. LoL. Aztán hárman bukunk vagy nyerünk. Hárman már több befolyásunk van, nagyobb szelet vetünk a csaták alatt. Azt, majd lesz belőle valami.
2014. máj. 26. 06:22
10/14 anonim válasza:
én már úgy vagyok vele, hogy nem fejlesztgetek meg ilyenek.. Van kettő tier 10-em és csak azokkal megyek szinte mert olyan szinten már nincs annyi piros ember. 8 ezer csatával van kettő 10es tankom. Na és? Én nem szenvedek több ág kihúzásával, cvsak "élvezem" a játékot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!