Hogwarts Legacy "hagyományos" Mod és Hogwarts Legacy Creator Kit, miért nem működik?
Epic verzió van telepítve frissen magyarítással. Utóbbi létrehozta a ~mods mappát.
c:\Program Files (x86)\Epic Games\HogwartsLegacy\Phoenix\Content\Paks\~mods\
Ebbe tettem a kicsomagolt modokat. Akár közvetlenül, akár modonként mappába, nem működnek. Persze a játékot utána indítottam el, többször is próbáltam.
Másik javaslat szerint Phoenix/Binaries/Win64 mappába is beletettem, úgy sem működnek.
A játékmenet még az elején van, hiszen most telepítettem fel. (első Roxmorts látogatásnál van a játékmenet) Ez befolyásolja?
Ezután feltelepítettem a Hogwarts Legacy Creator Kit-et. Annak Mod-jai sem működnek! Kiválasztottam hármat, akár egyet, akár mind a hármat engedélyezem a mentés másolatához (ahogy írja), akkor sem működnek. Többszöri újraindítás után sem. Mi lehet a probléma?
A játékot régebben kétszer végigjátszottam PS5-ön, de most akciós áron megvásárolva szerettem volna PC-n, mod változatokkal, magyar felirattal is játszani. Utóbbi működik, a modok nem.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!