Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World Of Tanks meginogott...

World Of Tanks meginogott moralitás?

Figyelt kérdés
Helló mindenkinek! Volna egy nagy problémám. Ugye már 1 éve játszok a World Of Tanks-sal, ami igazából 2 év, a kimaradások, és a régi "tudatlan" accountommal töltött játékidőt is beleszámítva. Az első accounton össze-vissza, fejetlenül, tervtelenül, adtam, vettem, bénán játszottam, tehát ratyi statisztikát produkáltam. Ami azt illeti, nem is annyira ratyi, mert XVM-ileg, (bár csak ne hallottam volna róla), se a statisztikát se nyálaznám minden egyes, másod csata után, akkor még máig is nyugodt lélekkel játszanék. Arra akarok kilyukadni, hogy mit tudok tenni az új accountommal, mert már idegbeteggé tesz a játék attól, hogy én vért izzadok minden egyes csatában, mint az egyszeri Rambo, (nem vagyok nagy szakaszmen) meg amúgy sem igen szeretek szakaszozgatni, tehát kéne valami lebeszélés, rábeszélés, hogy a tankjaimnak játsszak, ne a statisztikának. Ami persze kék, és még lila is lehetne ha arra hajtanék, de nem szeretek magam elé elvárásokat kitűzni. Eddig tök jól eltököltem, fejleszgettem, kiismertem, okultam, osztottam-szoroztam eddigi pályafutásom során, csak mire a pálya végére érek, az út szét szakad, statisztika, azaz más szemének teszek eleget, vagy a tankjaimnak, illetve magamnak. Hát nem tudom, hogy kinek van ilyen eszmei problematikája, csak már ott tartottam többször is, hogy letöröltem az XVM-et, mert nem akarok tudni a csata lemenetelét, látva a vörös hadsereget, tehát a tomatok társaságát, aki team killel kezd, és arty lökdöséssel folytatja. Segítséget kérek abban, hogy valami mondjon valami hegyi beszédet, lélekszuflát, mert eddig imádtam ezt a játékot, ez volt a mindenem, elég pénzt is beleöltem, de gold ammo-t, soha nem használtam/lok. Szóval megköszönném a motivációt!

2014. máj. 21. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10-es. Ez az ideális hozzáállás, ezt mindenképp csak támogatni tudom. Ami meg a pirosakat illeti, az vagy azért van, mert tényleg nem nekik való a játék, vagy azért mert egy gyenge géppel próbálnak játszani(mint én), és itt közbe lép a lagg, a bug meg az alacsony FPS is amivel nem tudsz mit kezdeni. Nem tudom ez mennyire a játékos hibája? Elvégre ő is csak játszani akar valamivel ami tetszik neki, ezért még nem kell porig szidni őt.

Ja, és további stresszmentes, vidám (ha van ijen) játékot.

2014. máj. 28. 13:45
 12/14 anonim ***** válasza:
a gyenge gép nem mentség a retardált viselkedésre,legtöbben azt sem tudják mi az hogy nehéz,med,könnyű,td kivételesen artyval majdnem mindenki tudja hogy mit is kellene csinálni legjobb a kempelő kv1s,is,is3 és 1500-2000 csatával semmi keresnivalója senkinek 6os tier fölött
2014. máj. 28. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyet értek, a retardált viselkedésre nincs mentség. Se arra amikor az első néhány másodpercben, a "csapattárs" hátból leszedi a fél életedet. De vagyok annyira jófej, és nem lövök vissza, hanem egyszerüen figyelmen kívül hagyom. Ha viszont ideges kedvemben vagyok akkor le noobozom, habár tudom hogy nem szép tőlem, de egyszerűen nem tudom magam visszafogni.
2014. máj. 30. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Sz@rd le a statokat és kapcsolat ki a csevegést (szerencsére már van ilyen funkció)

Nekem 8as rhm el, aminek 1100 az élete 2800 az átlagsebzésem, mégis 46%os a winratem. Ennyi! Nem tudok 15 játékos helyett játszani. Én megteszem azt ami tőlem telik, de egyedül 0 páncéllal nem tudom lehozni a meccseket.

gold ammo. Használhatod, de ne az egyen az alap. nekem majdnem mindegyik tankon van, de csak akkor veszem elő, ha 8asként 10esekhez dob be, avagy ha 6 ellen maradok egyedül.

A játék jó, a szellemlövedékeket, 1-2hp bent hagyást, spotrendszert, és a noobozó statbuzeráns hülyéket leszámítva!

2014. jún. 24. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!