World Of Tanks meginogott moralitás?
10-es. Ez az ideális hozzáállás, ezt mindenképp csak támogatni tudom. Ami meg a pirosakat illeti, az vagy azért van, mert tényleg nem nekik való a játék, vagy azért mert egy gyenge géppel próbálnak játszani(mint én), és itt közbe lép a lagg, a bug meg az alacsony FPS is amivel nem tudsz mit kezdeni. Nem tudom ez mennyire a játékos hibája? Elvégre ő is csak játszani akar valamivel ami tetszik neki, ezért még nem kell porig szidni őt.
Ja, és további stresszmentes, vidám (ha van ijen) játékot.
Sz@rd le a statokat és kapcsolat ki a csevegést (szerencsére már van ilyen funkció)
Nekem 8as rhm el, aminek 1100 az élete 2800 az átlagsebzésem, mégis 46%os a winratem. Ennyi! Nem tudok 15 játékos helyett játszani. Én megteszem azt ami tőlem telik, de egyedül 0 páncéllal nem tudom lehozni a meccseket.
gold ammo. Használhatod, de ne az egyen az alap. nekem majdnem mindegyik tankon van, de csak akkor veszem elő, ha 8asként 10esekhez dob be, avagy ha 6 ellen maradok egyedül.
A játék jó, a szellemlövedékeket, 1-2hp bent hagyást, spotrendszert, és a noobozó statbuzeráns hülyéket leszámítva!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!