Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek is lassan tölti be a...

Nektek is lassan tölti be a textúrákat a Need For Speed Rivals?

Figyelt kérdés
HA versenyzek néha nagyon lassan tölti be, nálatok is van ilyen probléma? A másik, hogy aki szintén játszik a játékkal az írna nekem, mert lenne egy pár kérdésem.

2014. máj. 20. 19:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Micsoda tipp, komolyan! Előterjesztelek Nobel-díjra, amint van rá lehetőségem! (Inkább Darwin-díjra.) "

Miért ne oldhatná meg a Windows újratelepítése a problémát?

Mert túl egyszerű?

"A pontos kifejezés: neked lopott verzió van."

Én azt nem venném lopásnak, hogy mielőtt kidobom az ablakon a pénzt (mert nem megy), kipróbálom. Ezzel nagyon sok kárt okozok az EA-nak. Ugye?

"Kinek a kérdése? A kérdezőé? Az nem. Ha a tiéd kérdés lenne, nem béna oltogatások és marhaságok gyűjteménye, az sem. Esetleg Józsi bácsié? Lehet."

Ezt egyenlőre nem sikerült feldolgoznom. De ha az zavart meg, hogy elírtam a "kérdése" szót, javítom a kedvedért, íme: kérdésedet

2014. júl. 7. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!