Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Need For Speed Rivals-hoz...

A Need For Speed Rivals-hoz mik ezek a kiegészítők?

Figyelt kérdés

Lehet kapni az Origin-en a Rivals-hoz ilyen kiegészítőket. Ilyenre gondolok: [link]

És az lenne a kérdésem, hogy ez olyan mint a BF! esetében, hogy a játékban meglévő kocsikat hamarabb feloldja, vagy ezekkel a kocsikkal csak akkor tudsz menni ha megveszed a kiegészítőt, mert az alapjátékban nincs benne. Ez fontos lenne, mert nem akarok ilyen szar pack-ot venni, de szeretnék Ferrarival versenyezni, a kedvenc kocsim és ha mégsem tér vissza a Rivals-ban akkor nem veszem meg.

2014. máj. 20. 12:35
 1/2 A kérdező kommentje:
én ma vettem meg a játékot és úgy tudom és úgy is láttam a játékban, hogy van benne ferrari, de konkrétan ez nem. mert pl. amit linkeltél ott van a leírásban, hogy a versenyzőknél és a zsaruknál is adja hozzá a ferrari f40-est és a ferrari f50-est. ezek nincsenek benne a játékban. a játékban pl. a ferrari enzo van benne. szóval ezekkel csak hozzá adsz pár új kocsit. de alapból van benne ferrari csak nem ezek. hát az már más kérdés, hogy szerintem 2 kocsiért neméri meg kiadni ennyit. a am az ea tetü gondolkodása, hogy megcsinálják a játékot, kiveszik a fél tartalmat és azt pénzért árusítják.
2014. máj. 20. 23:55
 2/2 A kérdező kommentje:
XD ilyen az mikor tesóm az én laptopomról gépezik. :D és nem vette észre, hogy az enyém van bejelentkezve. de ezt a választ már ma megkaptam tőle, mikor megvette. :D
2014. máj. 21. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!