Nektek is lassan tölti be a textúrákat a Need For Speed Rivals?
"sikeres érettségim", "szóval nem kell tanulnom"
Nem is tudtam, hogy már kiosztották őket. Ja, mert nem. Játszadozás helyett tanulj inkább, és ne pazarold mások pénzét...
"nemtudom, hogy mi bajod van a kérdéssel.?"
Például az, hogy épp egy olyan, tökéletesen elhanyagolható információt is közöltél, mint a géped paraméterei...
"hanem már BIZTOS, hogy felvettek és, hogy jó lett az érettségim is."
Mennyit fizetett anyuci? Veszek egyet az unokaöcsémnek is, sajnos ő sem egy Stephen Hawking.
1. nem vagyok egy számítógépes zseni. csak megvettem a játékot ami elvileg fut a gépemen. nem tudtam, hogy kellenek a gépem paraméterei, de ezt meglehetett volna kérdezni.
2. ösztöndíjat nyertem egy külföldi egyetemre.
szóval szerintem itt le is állhatunk, hogy kinek az anyukája mennyit fizetett. semmit. a játékot is magam költségére vettem. most komolyan az én életem fikázása helyett nem lett volna jobb, ha tudsz segíteni akkor segítesz és rákérdezel a paraméterekre és nem kezdesz el itt szónokolni. de látom máshol is ezt csinálod azért van az értékelésed 38%-on. gondolom pont mint az érettségid.
Kedves kérdező!
Ne foglalkozz az ilyen hülyékkel, mint ez. A kérdése teljesen jól fogalmaztad meg és értelmes is. Sajnos pont hogy neki kéne többet tanulnia, mert unatkozásból itt trollkodik, ami látszik a százalékában is (39%).
A kérdésre meg én is keresem a választ, mert sajnos nekem is ezt csinálja. Csak nekem el is tűnik néha és kiesek a mapról. Mondjuk nekem warez-ról van meg. (black box)
Amit megpróbálhatsz:
-vga driver frissítés
-winchester állapotának ellenőrzése (kondíció, sebesség, állapot)
-ha van időd, újratelepítheted a Windows-t vagy másik kiadással kipróbálhatod (7, 8, 8.1)
Ha megoldódott időközben légyszi írd le, hogy sikerült.
"-ha van időd, újratelepítheted a Windows-t vagy másik kiadással kipróbálhatod (7, 8, 8.1)"
Micsoda tipp, komolyan! Előterjesztelek Nobel-díjra, amint van rá lehetőségem! (Inkább Darwin-díjra.)
"Mondjuk nekem warez-ról van meg. (black box) "
A pontos kifejezés: neked lopott verzió van.
"A kérdése teljesen jól fogalmaztad meg és értelmes is."
Kinek a kérdése? A kérdezőé? Az nem. Ha a tiéd kérdés lenne, nem béna oltogatások és marhaságok gyűjteménye, az sem. Esetleg Józsi bácsié? Lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!