Megvenném életem első konzolját. Vélemény?
elolvastam
attol hogy felteszed az 1001-ik kerdest nem fogsz masabb valaszt kapni
Függ attól hogy milyen exkluzív játékot akarsz, milyen tv-d van.
Ha van hozzá TV-d, én a PS3-at ajánlom, de az Xbox360-al sincs semmi probléma!
Ha jobban szereted a japán játékokat, akkor érdemes a PS3-at, mivel rengeteg exkluzív játék van rá onnan. Egyébként tényleg a te érdeklődési körödtől függ, hogy melyiket választod.
Viszont neten játszani mindkettővel csak előfizetéssel fogsz tudni. XBOXon (valami gold, vagy mi a neve) legalábbis biztos, PS3-on (ps+ talán?) meg csak úgy emlékszem, de kijavíthat nyugodtan bárki.
1#-nek pedig igaza van nem értem minek a lepontozás...
Bár érdekes van ahol ezeket a beoszlásokat felpontozzák o.O
Nah de... ha már itt vagyok írhatok egy kisregényt...
Ha törni akarod, a konzolt, hogy legyen ingyen játék akkor is m1, hogy ps3 vagy xbox, mivel mind a 2 törhető...
Viszont ps3esetében akkor nem vehetsz új gépet csak használtat (2000-res slimet) [superslim is törhető de az +30ezer a törése, míg slimnél 10e]
Ha törve van a ps3 akkor is lehet netezni (csak psn-t kell kerülni), de szerintem hülyeség a konzolon netezni mert lassú mint a szar...
Hiába van törve multizni lehet... veszély max, hogy bannolnak... Am ez se okoz sokáig gondot, lecseréled a konzol id-t és mehet tovább..
------------------------------------------------------
Ha törés nem kell akkor is a ps3-at ajánlom...
1 rész ingyen van a multi, másrészt sokkal több az exkluzív játékok száma, mint xboxon...
Xboxot csak akkor ajánlom, ha csak olyan multiplatformos játékkal akarsz játszani ami kb 2011-2012 elején jelent meg... Mivel a multiplatformos játékok sokkal szebbek VOLTAK xboxon mint ps3...MA MÁR EGYFORMÁK
Meg még azt szokták mondani, hogy az xboxnak kényelmesebb a kontrollere... én ezt hülyeségnek tartom mert ez azt jelenti, hogy a ps3-é nem...Nekem még nem vágta el a kezem a kontroller szal...
Én ps3at vettem, nem bántam meg...egyedül egy játékot sajnálom az pedig a Bayonetta, mert az olyan rohadt ronda ps3-on, hogy azt se látom mit csinálok benne
Jah és megéri ps3at venni mert 2016-ig támogatott
"Ha törni akarod, a konzolt, hogy legyen ingyen játék akkor is m1, hogy ps3 vagy xbox, mivel mind a 2 törhető...
"
Illetve azt hozzáfűzném a feni gondolatmenethez, hogy akkor a konzolra sem kell költened 65.000Ft-ot, hiszen azt is lehet lopni...
Legjobban akkor jársz, ha veszel egy használt Slim PS3-at (minimum 160GB-ost) és előfizetsz egy évre a PS Plus-ra. Az egész kijön 65-ből és nem kell kompromisszumokat kötni.
Illetve játékot használtan is tudsz venni vaterán, olx-en jófogáson és a jatekaim.hu-n. Az utolsót ajánlom, ott valósak az értékelések és kisebb a kockázat...
Ha meg kijátszottad eladod ugyanezeken a felületeken és így egy gém csak 1-2 ezerbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!