Túl könnyű a Dark Souls II?
használtad az előrendelői plusz dolgokat?
mert attól könnyebb lesz a játék (nekem előre szólt az eladó erről)
2014. máj. 1. 02:11
Ez is relatív, hogy mi a nevetségesen könnyű. Engem pl. már az felidegesít, ha egy bosst kb. 4-5-nél többször kell újrakezdeni, mert meghalok. De a Dark Souls 2-ről én is néztem videókat, és nem tűnt annyira nehéznek. Lehet, hogy direkt könnyítettek rajta.
2014. máj. 1. 20:17
#2 jézusom akkor meg se veszem :D a Souls játékok lényege hogy percenként hal meg benne a játékos
2014. máj. 2. 01:04
ha emlékszel a Demon's Souls is nevetségesen könnyű volt jó pár helyen
2014. máj. 27. 01:29
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, De valahogy mégis több kihívást jelentett mint a II :D Bár... így belegondolva nem tudok sok boss-t felidézni nagyon, kb csak a páncélospókot (arachnafóbia :D)
6/10 A kérdező kommentje:
Ja tényleg FlameLurker, King Allant, 2maneater akik úgy fejfájást okoztak. Viszont a II-ben nagyon nem okozott egyiksem a kur va pókon kívül(már megint az arachnafóbia :D ) Throne Defender és a Throne Watcheren kívül. Bár az a 10 gargoyle érdekes volt.
nekem Demon's Souls-ban a Tower Knight, Flamelurker és Dragon God-on kívűl egyik sem volt nehéz, False King Allant, az Armor Spider-t és a Maneater-t csak második-harmadik próbálkozásra nyomtam le, a többieket (Phalanx, Penetrator, Fool's Idol, Old Monk, Vanguard, Adjudicator, Old Hero, Storm King, Leechmonger, Dirty Colossus, Garl Vinland és Maiden Astraea, King Allant) olyan könnyű volt lenyomni hogy NPC-k több gondot okoztak (főleg a red-eye knightok Boletaria-ban és azok a keselyű fejű trollok a mocsárban)
a Dark Souls-ban Dragon Slayer Ornstein és Executioner Smough, Lord Gwynn és Artorias Abbysswalker volt akik nehezek voltak (de ezek tényleg azok voltak)
Dark Souls II-re meg most nincs keretem :/
2014. máj. 27. 22:15
8/10 A kérdező kommentje:
Dark souls I ben nekem még a Kapra demon-el volt gondom mikor legelőszőr játszottam a játékot, hát az maga volt a pokol :D mamár elsőre nekimegyek és megvan de akkor... Ja igen, Pikachu és Snorlax :D
Pikachu és Snorlax, ez tetszett :D
2014. máj. 28. 18:19
10/10 Daftar válasza:
En nem játszottam az elődokkel de nekem a 2 első végigjátszásra elég nehéz volt. ;)
2014. aug. 1. 16:59
Kapcsolódó kérdések: