A League of Legendsben kik könnyű top-os karakterek?
Hogy érted hogy könnyű? Egyszerű vagy nehéz counterelni? Ma szinte bármelyik champot lehet counterelni, egyszerűből meg rengeteg van. Meg szinte bármit vihetsz topra, én zileannal szoktam trollkodni, 100% win ratiom van vele toppon, csak hátránya hogy lategame nem a legjobb. Ha az elején pickelsz, ajánlom ryzét, azt hiszik midre pickeled, meg az összes toppos champ ellen jó. Ha meg a végén pickelsz, akkor mindig counterpickelj és könnyű dolgod lesz.
div. gold I
Zilean tuti bukó topon, ap topot pedig max ad midre vihetsz, abból meg nem sok van. Vagy könnyen defelik az egész teamet.
Pantheont vedd, egyszerű, tud stunnolni, nagy dmg, elég nehéz counterolni ès rangebe se tudják szivatni mint a sok ad-t.
Azért ap tank topok működnek szerintem akár ap mid mellet is (pl vladimir, singed, rumble).
Kérdező amúgy bármelyik champion lehet erős, játsz azzal, ami tetszik :D
Azért nehéz counterelelni pantheont, mert amellett hogy ad melle fighter, range-ben is nagyot sebez, és magic resistre könnyen fejleszthető amellett hogy a sebzésről le kéne mondanod. pl egy magic resist boot és egy hexdrinker, és egy ap top már úszott is ellene. Range-ben stunnol, és durva dmg.
(képzeld nagyon nem vagyok bronz :) )
Hát attól függ, hogy AD-s vagy AP-s champ-et szeretnél topra.
ad-sok közül Nasust, Renektont meg Poppy-t ajánlanám.
ap-soknál meg Ryze (4 RoA, archangel és cipő= easy win), vagy Karma és Orianna is jó még oda, meg persze LULU.
De akár (ha trollkodni akarsz) bárkit vihetsz pl: Janna, Annie, Caitlyn. De az a fontos, hogy melyik champ-el játszol a jól, és azt már viheted topra is (akár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!