Milyen LoL karaktert tudnátok ajánlani egy lvl.2es kezdőnek?
541 IP-m van eddig!
Olyan karakter kéne, amit könnyű kezelni 0 hozzáértéssel, és aránylag erős is! :D
Please help! :)
Master Yi: talán a legkönyebb champ az egész játékban, alacsony szinten szinte minden meccsen ott van (tehát gyorsan ki kell majd venned :D). Gyors, erős.
Ashe: ha ranged adc kell, őt próbáld ki. Nem valami nagy nehézség játszani.
Ryze vagy Annie esetleg, nagyon jó burst magek.
Teemo: ő asszem kicsit drágább, de az se egy nehézség, és ellene játszani baszott idegesítő.
De én azt ajánlom, miután már van fogalmad a játékról, meg hogy hogyan mennek a dolgok, kezdj el játszani ingyenes, nehezebb champokkal.
Garen, Ashe, ryzeot nehogy, nagyon nehéz champ, én csak lvl 30-an tudam vele winelni.
Nunut vegyed az angyon jó, meg garent.
Hát ha rámozdulsz, 1000 IP-t lazán szerzel egy nap.
Amúgy szerintem gyűjtsél jaxre.
Alap szinten nagyon jóm de még rankedon se rossz.
És drága is ha jól emlékszem :) Amikor megveszel valakit, ott különbözö kategóriák vannak (pusher, fighter stb)Van ott egy recommended is, na velük viszonylag egyszerű játszani. Nekem Ashe és Garen voltak az elsők, szerintem Garen egyáltalán nem nehéz, Igazából messze a legkönnyebb fighter. Szóval
Ashe,
Yí,
Garen,
Annie(passzívra figyelj!),és
Warwick. 450-es kategóriákból ők az egyszerűbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!