Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kit vegyek meg a League of...

Kit vegyek meg a League of Legends-ben?

Figyelt kérdés
Cassiopeia vagy Brand a jobb,opabb?Tesóm azt mondja,h Cassiopeia lenne könnyebb,haverom meg azt h Brand coolabb..szerintetek kit kéne megvennem?kivel tudnék könnyebben ölni?

2012. szept. 4. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyiket se ha rám hallgatsz.
2012. szept. 4. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez attól függ melyik áll neked jobban kézre, tudsz e velük játszani. Tudni is kell használni. Azt javaslom, ha ingyenes lesz, próbáld ki, és ha tudsz vele játszani vedd meg. Énis látom hogy AP MasterYi milyen op lol asd wtf 11-0 hogyarákba, azt amikor játszottam vele, volt vagy 4-7es statom. És nincsen olyan a játékban hogy OP, a fejlesztők mindig a Ranked >2000 alapján állitgatják a championokat.
2012. szept. 4. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
vedd meg nunut XD
2012. szept. 4. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek melyik a jobb karakter?Mármint személyes vélemény szerint.
2012. szept. 5. 13:34
 5/8 I <3 Bears ***** válasza:
Nekem csak Brand van meg,de elég fun vele játszani.Ha megtanulod a kombóit,elég jól lehet vele abálni.CassiÓPÉia meg nincs meg és nem is játszottam vele,de őt talán erősebbnek tartják mint Brand-et.Ha hülyeséget mondtam akkor elnézést,lehet kevertem valakivel.
2012. szept. 5. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
mind kettő jó.. de szerintem brand az 1ik legjobb ap s
2012. szept. 6. 21:51
 7/8 anonim válasza:
Cassiopeia.
2012. szept. 7. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Brand jobb, de ha ha op karaktert keresel akk ne ezeket vedd.

Ajánlom dárus, wukong, hecarim (ezek miket próbáltam) :DD

2012. szept. 7. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!