Metin 2 könnyű yangszerzés?
Szeritnem normális metin2-re gondol, és nem privát szerverre... Igaz? GameForge metin2-vel játszol?
Ha igen, akkor ezeket tudod csinálni: Felszintelsz 30-as szintre. Ott már tudsz horgászni meg bányászni, illetve map2-n metinköveket ütni. Azokból jól jön a yang. Lv 30 alatt sajnos nemigen tudsz mást csinálni. Viszont 30-tól veszel a halásznál egy pecabotot és csalit és hajrá... 1db hal 50 ezer yang, 1db kagyló meg 1 millió...
A mostani árak, pl: pegán,nálam: Kagyi 2m/db
Orkfog 1m/db
Aura kk 2m/db
Erős test kk 400k/db
Áldás teki 2,3m/db
és így tovább...
Én pl úgy szoktam, hogy van 2 karim, ami már meg van 40es, és folyamatosan megyek dt runra, ahl fejlesztem fel a fekákat!
Amúgy megtaláltok ezen a néven pegán, kékbe: XaNnn
10lvl: Map1 metinek
20lvl: Map1-Map2 metinek
25lvl: Farmolj pl: pókszemet (2db/500k)
30lvl: HORGÁSSZ,FARMOLJ,BÁNYÁSSZ, ami tetszik!
A horgászatot kimondottan tudom ajánlani, mert nekem volt olyan,hogy 15 halból jött 3 kagyló, aminek az ára összese: 6m, ami elég jó sztem, de volt olyan is,hogy még pl: az nap is ez történt,hogy összeszedtem kb 5óra alatt 7kagyit, ami naponta szép is lenne! :D
De aki szinte egész nap horgászik annak meg van naponta 15-20m, ami pl: 10nap alatt már 150-200m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!