Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin 2 könnyű yangszerzés?

Metin 2 könnyű yangszerzés?

Figyelt kérdés
sziasztok ! azt szeretném kérdezni hogy mi a legkönnyebb yangszerzési mód m2-ben? Most kezdtem el a játékot és mivel nincs nagy karim nem tudok miből elindulni. Szóval van-e olyan lehetőség amivel rövidebb idő alatt is könnyen tudok szerezni sok yangot (pl. 1 milliót) a válaszokat köszönöm (csalások nem érdekelnek)

2014. ápr. 23. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
szerverfüggő. Ahol van farm map, oda bemész, szerzel anti tapasztalat gyűrűt és vered a metint.
2014. ápr. 23. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Szeritnem normális metin2-re gondol, és nem privát szerverre... Igaz? GameForge metin2-vel játszol?

Ha igen, akkor ezeket tudod csinálni: Felszintelsz 30-as szintre. Ott már tudsz horgászni meg bányászni, illetve map2-n metinköveket ütni. Azokból jól jön a yang. Lv 30 alatt sajnos nemigen tudsz mást csinálni. Viszont 30-tól veszel a halásznál egy pecabotot és csalit és hajrá... 1db hal 50 ezer yang, 1db kagyló meg 1 millió...

2014. ápr. 23. 16:41
 3/7 A kérdező kommentje:
igen alap metin 2 vel játszom
2014. ápr. 23. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
és köszönöm :) akkor gyorsan felhúzok 30-ra
2014. ápr. 23. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
ok :) Szintelés közbe is eshetnek cuccok pl. ork fog ami 500k. De javaslom előtte CH1 Map1-en nézz kötrbe paicon, hogy mi mennyibe kerül, hogy ne verjenek át.
2014. ápr. 23. 21:31
 6/7 anonim válasza:

A mostani árak, pl: pegán,nálam: Kagyi 2m/db

Orkfog 1m/db

Aura kk 2m/db

Erős test kk 400k/db

Áldás teki 2,3m/db

és így tovább...

Én pl úgy szoktam, hogy van 2 karim, ami már meg van 40es, és folyamatosan megyek dt runra, ahl fejlesztem fel a fekákat!

Amúgy megtaláltok ezen a néven pegán, kékbe: XaNnn

2014. máj. 13. 21:53
 7/7 anonim válasza:

10lvl: Map1 metinek

20lvl: Map1-Map2 metinek

25lvl: Farmolj pl: pókszemet (2db/500k)

30lvl: HORGÁSSZ,FARMOLJ,BÁNYÁSSZ, ami tetszik!

A horgászatot kimondottan tudom ajánlani, mert nekem volt olyan,hogy 15 halból jött 3 kagyló, aminek az ára összese: 6m, ami elég jó sztem, de volt olyan is,hogy még pl: az nap is ez történt,hogy összeszedtem kb 5óra alatt 7kagyit, ami naponta szép is lenne! :D

De aki szinte egész nap horgászik annak meg van naponta 15-20m, ami pl: 10nap alatt már 150-200m

2014. máj. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!