Mik a lényeges különbségek az x-box 360 és a nintendo wii között? Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 17:17
1/3 anonim válasza:
Még szép hogy az Xbox, de csak ha van HD TV-d és HDMI csari rajta+az Xboxon. A Wiit meg óvodásoknak tervezték(de ha az vagy akkor rajta barátom xD).
2/3 anonim válasza:
Miért kell HD-Tv és HDMI csati?
3/3 anonim válasza:
Akkor képzeld nekem van wiim!És azon játszom a wii-s, gba-s, gbc-s, gb-s játékokat is!És még néha a ps1-es játékokat is azon játszom, mellesleg a wiit nem kell kicsippeltetni mert elég rá egy homebrew channel amit le tudsz tölteni a netről majd rárakni a wii-re, ha van egy külső winyód vagy egy jó pendrive-od akkor rátudsz rakni annyi játékot amennyit csak akarsz!A wii-nek jobb az irányítása is, és rengeteg kiegészítőt tudsz venni hozzá!Én még a filmjeimet is azon nézem.A fényképeidet mag akár át is szerkeztheted rajta!És amíg az xbox-on csak egy avatar-t csinálhatsz, addig a wii-n több 10 mii-t is, amiket majd a játékokban is irányíthatsz!Ezenkívül ottvan még a virtual konzolok is az internet wi-fi-vel, az üzenet, kép, és videó küldés is!És ha még ez nem lenne elég akkor akár 5-en is lehet rajta játszani, és nemsokára kiadnak egy játékot amin táncolni kell és neten keresztül akár 20-an is játszhatnak.Szóval szerintem sokkal jobb a wii mint az eddigi összes console.Amúgy a nintendo sokkal előrébb jár mint bármi más hisz most csináltak egy olyan kütyüt amit szemüveg nélkül is 3D-ben látun, a neve:Nintendo 3DS.És akár 3D-s képeket is készíthetünk bármiről!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!