Ti mit gondoltok arról ha egy játék unreal (valósághűtlen)?
(csak hogy mondjak egy példát A GTA V. mivel én csak ezt ismerem amit leszoltak a valósághűtlen dolgaiért.)
mit gondoltok ha egy játék unreal és szerintetek helyén van az (persze itt nem a szimulátorok-ra gondolok)
A véleményeteket köszönöm aki megfogalmazza itt :)
A játék az játék.
A valóság az valóság.
A kettőnek eredetileg nincs sok köze egymáshoz, csak a 21. századtól indulva kezdődött el ez a "valósághű" játék. Azelőtt minden fantázia volt.
Szóval nekem aztán mind1, vannak valósághűbb játékok, szimulátorok, de azért jó, ha sokszor a játéknak köze nincs hozzá.
Hát ez egy amúgy nagyon jó kérdés...de sok vélemény van és amúgy értelmetlen erről tárgyalni mindenki magában eldöntheti mi a jó neki...
De csak annyit a valóságról... hogy mondjuk egy lövöldözös játékból ha valósághűt akarnák akkor nincs olyan eszköz ami megtudja jeleníteni (már otthon...katonaságok meg nagyon gazdagok talán).... és nincs annyi gomb a billentyűzeteden hogy normálisan minden akciót/reakciót kivitelezni lehessen....
Szóval ahogy fentebb fogalmaztak a játék az játék a valóság az valóság...
Én úgy fogom fel hogy ez egy interaktív mese világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!