Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mit gondoltok arról ha egy...

Ti mit gondoltok arról ha egy játék unreal (valósághűtlen)?

Figyelt kérdés

(csak hogy mondjak egy példát A GTA V. mivel én csak ezt ismerem amit leszoltak a valósághűtlen dolgaiért.)

mit gondoltok ha egy játék unreal és szerintetek helyén van az (persze itt nem a szimulátorok-ra gondolok)

A véleményeteket köszönöm aki megfogalmazza itt :)

2014. ápr. 22. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
én azért játszok általában mert elegem van a vaóságból nem pedig azért, mert kedvem szottyan egy kicsit szopatni magam még járékon belül is ha a való életben nem volt elég :D
2014. ápr. 23. 00:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Tud rontani a játékélményen, ha a játék nagyon elrugaszkodik a valóságtól, de ez inkább sztori szinten lehet zavaró.
2014. ápr. 23. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:

A játék az játék.

A valóság az valóság.

A kettőnek eredetileg nincs sok köze egymáshoz, csak a 21. századtól indulva kezdődött el ez a "valósághű" játék. Azelőtt minden fantázia volt.

Szóval nekem aztán mind1, vannak valósághűbb játékok, szimulátorok, de azért jó, ha sokszor a játéknak köze nincs hozzá.

2014. ápr. 23. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ez egy amúgy nagyon jó kérdés...de sok vélemény van és amúgy értelmetlen erről tárgyalni mindenki magában eldöntheti mi a jó neki...

De csak annyit a valóságról... hogy mondjuk egy lövöldözös játékból ha valósághűt akarnák akkor nincs olyan eszköz ami megtudja jeleníteni (már otthon...katonaságok meg nagyon gazdagok talán).... és nincs annyi gomb a billentyűzeteden hogy normálisan minden akciót/reakciót kivitelezni lehessen....

Szóval ahogy fentebb fogalmaztak a játék az játék a valóság az valóság...

Én úgy fogom fel hogy ez egy interaktív mese világ

2014. ápr. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!