Hogyan lehet levinni a Magicka nevű játék grafikai beállítását alacsonyabbra mint azt a játék megengedi?
a gépemen maximum low grafikán is laggol, és a jővőben nem várható gépfejlesztés. Tudna nekem valaki segíteni?
Kérlek titeket értelmes válaszokat kérnék, tényleg komolyan kérdeztem.
Hát, ritka alkalmakkor meglehet "tweakelni" egy egy játékot felhasználói szinten.
Nem tudok konkrétumot, mert nekem nincs meg a játék (pontosabban a Wizard Wars megvan), de keresned kell egy ini. file-t valahol a Documents and settings (Users)-ben, vagy a játék telepített mappájában. Ez az ini file a játék ini file-ja, amiben megtalálhatók a grafikai beállítások is. Szimpla jegyzettömbbel (.txt) nyisd meg, és ha találsz benne grafikai beállítást, akkor azt vedd le... a következőképpen:
Ezek a beállítások szimpla írásokban vannak kódolva, pl:
Dynamic Lighting: True
Nah, neked azt a True-t át kell írnod False-ra. Vagy valamikor számozva van, azt írd át 0-ra.
Nem tudom hogy megtudod e ezt csinálni, próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!