Mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Imádom az lfs-t. De az otthoni gépünkön a leggyatrább felbontáson van 30 fps-em. Ha onlineozok és rajtam kívűl van még egy autó a képben akkor már csak 8 fps. De a szüleim elváltak. Apámnál van ps3 meg egy gamer pc amire azt hiszi hogy egy gyenge fos pedig legjobb grafikán 12 en vagyunk rajtrácson úgy van 60 fps. De csak sunyiban tudok játszani mert nem enged letölteni semmit mert ugye azt hiszi hogy fos a gép. Én már mondtam neki hogy ez egy nagyon erős gép de nem hisz nekem. Mindíg azt mondja hogy azért kaptam a ps3-at hogy azon játszak, a PC-t netezésre vette. Segítsetek mit kellene csinálnom?2014. ápr. 6. 10:16
1/3 anonim válasza:
Hát mivel a beszéd nem segít marad az, hogy anyádnál tölts le amit akarsz és vidd el lemezen titokban telepítsd és tedd rejtetté.
De lehet, hogy csak nem akarja, hogy a gépen játssz...(nem azért mert nem hiszi el)
2/3 anonim válasza:
Esetleg kérj új gépet vagy alkatrészt a gépedbe valami alakalomból...
Apukád mennyire ért a gépekhez? Már nyilván nem arról beszélek hogy tudja-e mi van benne mert elmondásodból kiderült hogy nem...
3/3 A kérdező kommentje:
Apukám nem nagyon ért a gépekhez. Új gépet meg nem tudok kérni mert anyukám nagyon szegény és a napi kajára is alig jut :(((
2014. ápr. 11. 14:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!