Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim, láthatatlan tárgyak a...

007Prof kérdése:

Skyrim, láthatatlan tárgyak a hátizsákban, kidobhatatlanok, de van súlyuk. Ötlet?

Figyelt kérdés
Kovácsoltam őket, azt írja a program, név nélküliek. Ruhák és fegyverek, csak akkor látszanak, ha fejleszteni akarom őket, tehát munkapadnál. És a bűvölésnél: próbáltam megbűvölni és átnevezni őket, de láthatatlanok maradnak. Hogyan dobhatnám ki őket, mert folyton túl vagyok terhelve. Ja, és nem tört verzió, legális Game pass PC-n.

#túlterheltség #Skyrim #láthatatlan tárgy
tegnap 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vanilla vagy módolt játékról beszélünk? Mert ilyet én még Vanillába nem tapasztaltam, pedig már összesen(anno Legendary, most Special edition) van benne majdnem ezer órám.
tegnap 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnád fejlesztésnél átnevezni őket? Például amikor enchantingot teszel rájuk? Vagy akar disenchantolni?
tegnap 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Special Edition. Nincs Vanilla.

Írtam: megbűvöltem ÉS átneveztem őket. Csak a munkapadnál és a bűvölő asztalnál látszanak. Se kidobni, se eladni nem lehet őket. Maximum majd teszek bele teherbírás cheat-et.

tegnap 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Börtönt próbáltad már? Akkor elvesznek tőled mindent, ami mozdítható az inventoryban. Aztán megszöksz és nem lopod vissza, csak ami tényleg kell.
tegnap 16:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz, 4-es, ezt kijátszom. Ha bejön, levédetem 😉
tegnap 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
És igen, bejött. A rabok ládájából csak a kellő cuccokat szedtem ki. Kösz, és ment a zöld hasznos válasz jelzés. :)
tegnap 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!