007Prof kérdése:
Skyrim, láthatatlan tárgyak a hátizsákban, kidobhatatlanok, de van súlyuk. Ötlet?
Figyelt kérdés
Kovácsoltam őket, azt írja a program, név nélküliek. Ruhák és fegyverek, csak akkor látszanak, ha fejleszteni akarom őket, tehát munkapadnál. És a bűvölésnél: próbáltam megbűvölni és átnevezni őket, de láthatatlanok maradnak. Hogyan dobhatnám ki őket, mert folyton túl vagyok terhelve. Ja, és nem tört verzió, legális Game pass PC-n.tegnap 10:55
1/6 anonim válasza:
Vanilla vagy módolt játékról beszélünk? Mert ilyet én még Vanillába nem tapasztaltam, pedig már összesen(anno Legendary, most Special edition) van benne majdnem ezer órám.
2/6 anonim válasza:
Nem tudnád fejlesztésnél átnevezni őket? Például amikor enchantingot teszel rájuk? Vagy akar disenchantolni?
3/6 A kérdező kommentje:
Special Edition. Nincs Vanilla.
Írtam: megbűvöltem ÉS átneveztem őket. Csak a munkapadnál és a bűvölő asztalnál látszanak. Se kidobni, se eladni nem lehet őket. Maximum majd teszek bele teherbírás cheat-et.
tegnap 12:03
4/6 anonim válasza:
Börtönt próbáltad már? Akkor elvesznek tőled mindent, ami mozdítható az inventoryban. Aztán megszöksz és nem lopod vissza, csak ami tényleg kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Kösz, 4-es, ezt kijátszom. Ha bejön, levédetem 😉
tegnap 18:43
6/6 A kérdező kommentje:
És igen, bejött. A rabok ládájából csak a kellő cuccokat szedtem ki. Kösz, és ment a zöld hasznos válasz jelzés. :)
tegnap 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!