Véleményetek az the erdel scrolls VI játékról?
1-es Volt bejelentés, nem tudom hány éves vagy, de nem hiszem hogy nálam idősebb ezt a fiamot mellőzd ha lehet, mert nem te hoztál világra,valóban ez a megszólítás már mutatja hogy gyerekes vagy, nekem nem jön be ez a duma nem vagyok a haverod, ugy hogy ne légy tiszteletlen.
Egy 2018-as konferencián a Bethesda közölte hogy jönni fog a játék.
5-ös Bármiről lehet véleményt nyilvánítani, ismeret nélkül pedig elképzelést, ezt az elképzelést össze foglalhatód, és véleményt alkothatsz belőle a saját elképzelésed szerint, nyilván nem ez fogja meghatározni az elkészülő játekot, de mint irtam is szivesen meghallgatnék minden elképzelést.
Irok egy rövid példát hogy könnyebb legyen felfogni,
Pl véleményem (elképzelésem szerint) a történet High rockban játszódik Xy dolog miatt.
Én adnék egy Hammerfell-t és szerintem esélyes is lehet. Bár abból a kezdetleges logóból és halott tájból nem lehetett sokra következtetni de ja, valószínűleg High Rock vagy Hammerfell lesz a helyszín. Bár én más kicsit unom az emberszerű fajokat, ugye a Morrowind-ban volt a Dark Elf de az se most volt. A Redguard viszont egy nagyon érdekes és alulértékelt faj, nemtudom miért nem szeretik őket annyira, bár már kaptak egy saját játékot amivel nem játszottam de tudtommal úgy sült el mint a Mortal Kombat: Mithologies of Sub-Zero. Ami még nekem tetszene az Summerset Isle hiszen az egy külön szigeten van és eléggé adja. Valenwood-ról nem tudni sokat, az sem lehetne rossz helyszín szerintem. Bár elég hülyén hangzana hogy TES: Summerset Isle, Valenwood vagy High Rock (a Hammerfell nem is olyan rossz) de vissza lehet térnia a jó öreg Arena/Daggerfall stílushoz.
#7-esnek válaszolva. Nyugi, a Morrowind rohadt jó. Mondjuk nekem az Oblivion-nak mindig volt egy fura hangulata ami engem sosem szippantott be így abba van a legkevesebb órám, de a Morrowind, az tökéletes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!