AC 4, vagy Watch Dogs?
Melyiket érdemesebb megvenni szerintetek Xbox360-ra?
Nagyjából mindkettő ára ugyanannyi(a WD is 13ezer körül lesz), de mégse tudom eldönteni, melyiket vegyem meg. Szerintetek?
nekem AC széria jobban bejött, de Watch Dogs is elég jó.
Ha választanom kéne akkor AC
én az Ac 4 et ps3 mon tolom, kb a 60% nál hagytam abba mert már nagyon unom.....am rohadt jo játék.
a watch dogsot pedig már előrendeltem
én is előrendeltem, ac4 is megvan, de őszintén szólva csak addig jó míg végigviszed a single-t meg elvered a 4 legendás hajót utána monoton unalom elég hamar sajnos, pedig a kalózosdi jól indult, de sehol nincs az olasz trilógiához
watch dogs meg szerintem brutális lesz, legalábbis így hogy még első rész így biztos, a hackerkedés sok új lehetőséget ad, amellett, hogy alapból is sok lehetőséged lenne(lásd GTA, bár azt hamar meguntam) és most jött ki nemrég egy új kb 9 perces bemutató na az nekem még dobott rajta :)
szóval hiába nincs még meg, én a watch dogs-t mondanám, ha mindenképp csak egyiket veszed meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!