Milyen MMORPG-t ajánlatok? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Olyan MMORPG játékot keresek, ami ezekkel rendelkezik: szép grafika, ingyenes, mount (lovagolható állat), jó játékélmény, nagy terület(ek), és viszonylag keveset foglal.2014. márc. 18. 21:00
1/15 anonim válasza:
Mennyi helyet foglaljon? Mert nálam 30 gigától kezdődik egy MMO, de a TES online 60 gigát igényel majd.
2/15 anonim válasza:
mi a kis helyigény? mert szép grafika 10-12 Gb-nál kezdődik.
Aion -> itt repülni lehet, nics hátas állat, mert szinte mindenhova elrepülhetsz flight masterrel.
Tört World of Warcraft -> a tört általában ingyenes :D
Metin2 -> grafika nem a legjobb, de ingyenes és van mount is :D
Neverwinter
De igazából az a baj, túl sok az elvárásod, így nem igazán fogsz mmo-t találni. Kompromisszumok.
3/15 A kérdező kommentje:
Hát nálam a kevés hely az max 35-40 GB. WoW nemigazán jött be, ahogy a Metin se, Aionnal és Tera-val játszok.
2014. márc. 18. 21:21
4/15 anonim válasza:
Guild Wars 2 se rossz, az csak egyszer fizetős, és neten online kulcsot majdnem fele árért lehet megvenni, mint hivatalos oldalon és ugyan úgy megy.
Dark Fall: Lost Souls, erről is elég sok jót mondanak, mondjuk ezt nem próbáltam
Blade and SOul - nem tudom kijött-e már Európai verzió, de videók alapján ez is eléggé üt.
5/15 anonim válasza:
Ami ingyenes azon általában nincs jó játékélmény...
6/15 A kérdező kommentje:
Az Aion is ingyenes, mégis jó játékélményt nyújt.
2014. márc. 19. 14:51
7/15 anonim válasza:
Az Aion full unalom, főleg amióta ingyenes lett és az NCSOFThoz került..
8/15 A kérdező kommentje:
Embertől függ, kinek unalmas és kinek nem. Nekem egyáltalán nem az.
2014. márc. 19. 19:04
9/15 anonim válasza:
Működő és megújuló raid vagy pvp countent nélkül egy mmo bukik. Én nem nevezném azt szórakoztatónak hogy 150megkötéssel enged ingyen játszani.
10/15 A kérdező kommentje:
Oké, viszont én nem véleményt kérek az Aionról (mert van róla saját is), hanem MMORPG játékokat. Azért tettem fel a kérdést.
2014. márc. 19. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!