Kocaharcos kérdése:
Elakadtam HELP! (Dragon age origins 1. 0) mit tehetek?
Figyelt kérdés
Van egy 10 szintű karim és elakadtam a mágus toronyban. a negyedik vagy 5.-szinten lett egy démon és egy enyészet szerű izébe kerültem. és ott mindegyiket bármit csinálok oké egérforma már valami élőholtá is átváltozhatok de nem tudom mit csináljak help !2014. márc. 17. 09:31
1/1 anonim válasza:
Gyujtsd be mind a 4 format. Ahogy megszerzed oket, egyre tobb helyre lesz bejarasod. Eleg sokat kell ott futkosni, ha eloszor csinalod.
Spoiler: az eger a kis helyekre, a golem ajtot tor, a szellem lat eldugott ajtokat, a tuzleny tuzallo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!