Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb horda vagy az alli?

MetanHU kérdése:

Melyik a jobb horda vagy az alli?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert láttam jóformán az összes szerveren több az alli miért és miért kevesebb a hordás talán az alli frakció jobb lenne ?

2014. márc. 11. 20:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én amikor csak videókat láttam a Wow-ról Allis voltam, már akkor eldöntöttem (mikor még nem is játszottam) hogy Allis Night Elf Hunter leszek. :D

Aztán amikor játszani kezdtem nem tetszett.

Az első nagy karakterem Hordás volt.

Hordás Undead Warlock, Demonology.

Aztán meg Undead Hunter.

Ezek után a Hordához kötődtem évekre.

Majd megjelent a Worgenes kiegészítő és akkor visszatértem az Alliba, a Worghen miatt.

Összvissz a Horda hangulatosabb.

Állatiasabb, tipikus barbár csőcselék akikről a középkor szól mondhatni. Ölnek, felégetnek mindent. Tehát a Horda azoknak való akik olyan gondolkozásúak, hogy:

- Azt teszem ami jól esik.

Az Alli viszont a rendezett, szabályok és politikai nyomikat azaz a modern kort testesítik meg számomra. Az egyetlen jó bennük a Worgen.

Én Horda párti vagyok.

Bár átmenetileg nem Wow-ozok.

De egy biztos... ha mondjuk létrehoznák a Vámpír fajt (a vérfarkas után) és azt a Hordába tennék akkor végleg búcsút intenék az Allinak. Nahh és persze a Hordában ott van Sylvanas is. :33

2015. jún. 26. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Az allisokat ha megnézitek, nem nehéz kitalálni, hogy 5-ből 4 emberszabású: az emberek ugye egyértelmű, a törpék csak egy genetikai probléma miatt nem nőttek magasra, a gnómokról nem sokat tudok, de ránézésre egyszerű emberkék, és a night elfek is emberszabásúak csak a füleik másak. A draenei meg egy naaru törzs.

Ezzel ellentétben a másik frakcióban csak a belfek passzolnak az emberi fajhoz, a többiek teljesen más tábort képviselnek. A trollok pl. nem is tudom, miből váltak ki evolúció alapján. És ugyebár az ember a saját fajával játszana szívesen, ez pedig az alliban van. :)

2015. szept. 15. 12:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Én Szövetségesként kezdtem, de aztán átálltam a Hordához és ez utóbbi jobban tetszett. Aztán megjelent a Worgen és így vissza kellett állnom a szájba tekert Szövetséghez.

Nem lehet olyat csinálni, hogy Szövetséges karakterrel van az ember, de átáll vele a Hordához? :D

2015. szept. 15. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:
nem, mert furán venné ki magát hogy orkkal ott instázol a kis törpével :D
2015. szept. 17. 10:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Így viszont árulónak érzem magam, mert csak a Worgen Faj köt az Alliance-hoz. Mondjuk van 1-2 dolog amit bírok, az erdők zenéit, a sok erdőt ugye, a Draenei bigéket. :D
2015. szept. 17. 18:49
 16/18 anonim ***** válasza:

"A horda erősebb, csak az allihoz mennek a kicsik."

Ez igaz, amikor először játszottam én is az Alliance-t választottam, mert az békésebb.

2015. szept. 17. 18:52
 17/18 anonim ***** válasza:

"nem, mert furán venné ki magát hogy orkkal ott instázol a kis törpével :D"

Szerintem a WOW világában sok az áruló, így nem lenen hibás dolog betenni egy ilyen ÁRULÓ VAGYOK opciót és átállni a másik oldalra. :D

2015. szept. 18. 09:46
 18/18 anonim válasza:
Én is alisként kezdtem anno nagyon régen. De mára már új accom van és az alisra már nemtudom az adataimat. A worgen engem is mint mindeki mást nagyon csábít, de minden erőmmel ellenállok neki. FOR THE HORDE
2018. szept. 26. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!