Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of tanks: IS-6 vagy...

World of tanks: IS-6 vagy Löwe a jobb?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy a jobb MM-es elvielg erősebb páncélzatú, de rosszabb ágyúval rendelkező IS-6 a jobb vagy a Löwe. Valakinek valami vélemény? :)

2014. márc. 7. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
11%

hat egyik sem...

inkabb a t-34-est vennem

2014. márc. 7. 13:04
 2/10 A kérdező kommentje:
gyengébbek kedvéért írtam ezt a két típust ki direkt....T34-em már van...
2014. márc. 7. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

A Löwe nem túl erős tank, mondjuk még régen teszt szerveren próbáltam ki, azóta nem tudom hogy erősítettek/gyengítettek-e rajta.

IS-6 ról nem tudok nyilatkozni.

2014. márc. 7. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha tudsz játszani, akkor édes mindegy, hogy melyiket veszed meg, pár kör és belejössz.

Alapvetően két teljesen különböző tankról van szó, más-más szerepre alkalmas: IS-6 közelharci tank, erős páncélzattal, relatíve jó tűzgyorsasággal (a többi 122es löveghez képest), gyengécske átütéssel, lassú célzással és alacsony pontossággal, bár ezeket kompenzálja a közelharci beállítottsága.

Löwe egy támogató, sniper tank inkább, a pontos és nagy átütésű lövege miatt. A páncélzata nem az igazi, de manapság egyre kevesebbet számít a páncél egyébként, szóval nem sokat veszít vele az ember, nem a leggyorsabb, de hát nehéz tankról van szó.

Szerintem kb. egyenlő erős mind a kettő, vagy az IS-6 jobb egy kicsivel, de egy biztos, hogy egyik sem tartozik a legjobb tankok közé.

2014. márc. 7. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az IS-6 egyaltalan nem jobb mint a LOWE.A masik meg hogy miota jo a LOWE snipertanknak??? Kozelharcra miert is nem jo??? Sok idiota,azt hiszik a nemet tankok sniperkedesre jok... A pancelvadaszok (tank destroyers) valok sniperkedesre... Szerintem LOWE-t vagyel, PANZERKAMPFWAGEN VII!!!
2014. márc. 10. 02:30
 6/10 anonim válasza:
#5 szerinted a panther is közelharcra jó? a Löwe frontját bárhogy forgatod a Hellcat is átlövi. a németek nagy része igen is sniperkedni van. kivéve pl. E 75
2014. márc. 22. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

6.os, 5os vagyok. egyaltalan nem igaz. panther kozepes tank... tobb funkcios tamogato tank kozelharcban es tavolbol egyarant

Nemet tankok tobbsege? Bocs haver,nem tom hol elsz de az alom szovjet tankjaid ellen kozelrol is jok a nemet tankok... Tiger vs IS Tiger nyer, Tiger II vs IS-3 ez kb egyenlo, e 75 vs st1, e 75 nyer, e 100 vs is-7 e100 nyer

Lehet, hogy a nemeteknel a hasi pancel gyenge pont de asszed, hogy ha dontve van a pancel vagy ha v alakban akkor mar atlohetetlen??? Ugy lovom befele oket mint a sz@rt!! :)

2014. márc. 22. 21:33
 8/10 anonim válasza:

#6-os vagyok. van, amiben igazad van. tiger nyer IS ellen. És az IS-3-at a sárga földig nerfelték, ezért tige II is nyer. IS-7 egy kalap... viszont st-i és e 75 az egyenlő.

amúgy nincsenek oroszaim, franciákkal nyomulok :)

2014. márc. 23. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
skacok le kell játszani gyakorlóban ott kiderül melyik a jobb és kinek nagyobb a játék tudása, jó a német és jó az orosz is de jó az összes tank
2014. márc. 23. 20:55
 10/10 anonim válasza:
Löwe egy nagy határ f.s! Az ágyú harmatos ibolya. Az IS-6 nem tudom milyen, de valószínű az is olyan, mint az ólomtetű.
2017. júl. 16. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!