Melyik a jobb horda vagy az alli?
A horda erősebb, csak az allihoz mennek a kicsik.
Mert azok az embereket szeretik. Mert félnek a szörnyektől.
Úgy olvashatod, hogy ,,Az allik legyőzik a hordásokat"
Javítok:
Az allik legyőzik a HORDÁST!
Mivel az allik csoportosan mennek a hordásokra. Remélem segítettem, te döntésed, kihez csatlakozol.
Én már kurv.a rég nem wowozok, de azért válaszolok.
Az allinál jobb volt kezdeni, mert nagyon hangulatos Goldshire (komolyan mint a Gyűrűk urában a megye).
Viszont jobban szerettem a hordásokat (mikor orr indítottam accot).
Ha egyedül szeretsz játszani, akkor az allit ajánlom, ha csapatban, akkor a hordát.
Nah azért a hordások is negyon szertnek csapatban támadni, de mindegy nem vitatkozok.
Én jobban szeretem az allit, amugy meg szerótól függő hogy melyik az erősebb.
Általánossákba 1v1-es verekedésbe jobb az alli(persze van kivátel)
A horda meg jobb csapatba, logikusabban játszanaka, összedolgoznak.
Az alli is összedolgozik csak nem annyira mint a horda.
Én az allit ajánlom. :D
Ezt a 10 évesek fejével gondolkodjunk dolog teljesen hülyeség. Én csak hordáztam, volt aki csak alizot annyi idősen. Racialok alapján a horda PVE-ben jobb, mert a legtöbb HC Raider klán már hordás, egyszerűen átjöttek hordába. PVP-ből, pedig csak a Human Racial kiemelendő.
Az, hogy ki mennyire dolgozik ösze, maximum szerverfüggő, de ott is csak az erőegyensúly miatt. Mert sok szerveren erős túlerőben van az egyik frakció.
Szánalmas dolog, egy teljes játékosálományt elítélni, pár egyén miatt. Ez a szerver jobb, a másikon csak Polákok vannak, ez a frakció jobb, másikon csak 10 évesek játszanak, ez a játék jobb, mert televan fölösleges featurekkel...
Elolvastam a kérdést és a kommenteket is. Most komolyan hány évesek vagytok? 14 körül?
De ilyet kérdezni is..
"Hát battlegroundon még nem láttam olyat hogy 5 hordás ment egy allisra de olyat hogy 5 allis meg 1 hordásra olyat 65 000 000-szor láttam már."
Ez csak azt bizonyítja,hogy a hordások f**zkalapok (sajnos) bg-n és még véletlenül sem együtt mennek.Mindenki magánháborúzik vagy middfight-ol.Még véletlenül sem azt csinálja amiről a bg szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!