(league of legends) Ranked 22-es csapdája, avagy van e valami tipp?
érdemes duo társat keresni, akivel ts3-on vagy skypeon tudsz beszélni.
Amit még ajánlanék: menj top-ra vagy midre, olyan karakterekkel, amivel 1 v5 ben lehet pentázni (pl Renekton, Nasus, Fiora, Singed, Annie, Brand).
Ha jól tudsz stackelni akkor Nasus-szal fent vagy toppon 20-25 percig, farmolsz, utána 3 Qból eszed a turreteket.
3 hónap mondjuk szerintem kicsit kevés, főleg hogy már 1.5 hónapja tolod a rankedot.
Én nem akarlak leszólni, de sajnos tapasztalat, hogy ennyi idő alatt nem lehet annyi champet összeszedni, amikkel legalább 3 lane-re tudsz menni és válogatni is lehet.
Rúnáid hogy állnak? Oda is kell kb 4-5 rúna oldal (nekem most pl a 11 oldal kevés).
Nézzél twitch-en stream-et, szoktak menni nagyobb szinten singeddel, talán az a legjobb, mivel baromi tankos és a sök gyök vonat fut utánad, hogy megöljön, aztán neo náci módon nyitod a gázt, pentakill :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!