Ti melyik PS3 játékot ajánlanátok? Nem tudok dönteni?
Kb. 2 játékra van pénzem, de nagyon tetszik vagy 6-7 játék, és egyszerűen nem tudok közülük választani. Ti melyiket vennétek? Ezek közül a játékok közül:
Journey
Beyond Two Souls
Heavy Rain
Vanquish
God of War Ascension
Skyrim
és esetleg az InFamous
Melyiket ajánlanátok? És miért? Légyszi indokoljátok is meg, ne csak egy játék nevet kommenteljetek, mert az nem nagyon segít :(
Skyrim-izgalmas,érdekes,hosszu játékmenet
Infamous-jo akcio játék meneküléssel és képességekkel fűszerezve
a Journey boltban vásárolt Collector's Edition kiadása 3 játékot tartalmaz: Journey, Flow és Flower
a Beyond Two Souls még elég drága, akárcsak a God of War Ascension (+ ezek nem sikerültek olyan jóra, mondom ezt úgy hogy a God of War III és a Heavy Rain a kedvencem)
én a Heavy Rain-t és InFamous-t vagy Skyrim-et mondanám
viszont nem értem, azt mondtad 2 játékra van pénzed, holott a Beyond Two Souls és GoWA 10ezer körül van, a Heavy Rain 4-6ezer körül akárcsak a Journey vagy a Skyrim, az InFamous-t meg használtan megkapod 2ezerért...
God of War, InFamous: szabad, akciódús, epikus, ha ilyen játékot akarsz ezeket vedd meg
Skyrim: a valaha kiadott egyik legjobb RPG játék, hónapok múltán sem unod meg
Heavy Rain, Beyond Two Souls: interaktív film, ha tizenvalahány órás, lebilincselő, érzelmi hullámokkal teli játékélményt akarsz ezeket ajánlom
A többit nem ismerem, de tudom ajánlani az Uncharted trilógiát, esetleg később ha meg tudod venni ki ne hagyd, PS legenda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!