Ajánlanátok valami jó túlélős játékot?
Figyelt kérdés
Ne legyen zombis. Stranded2 ismerem2014. jan. 25. 20:49
2/14 Maximus Decimus válasza:
Nem pont ijenre gondoltam olyan, hogy pl ott vagy egy szigeten és túl kell éld, és legyen jó grafikája. De azért köszi :) Egyépként ezek zombisak ahogy videokbol láttam :D
3/14 anonim válasza:
:DDD
Az a resident evil.Ez nem zombis.Annál sokkal jobb... :DDD
4/14 Maximus Decimus válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=tCAI4XQaR24
Ezt dobja ki ha beirom, léci adj egy gameplay linket akk.
5/14 anonim válasza:
7/14 Maximus Decimus válasza:
Megvan de nem ilyeneket akarok hanem mondom olyan mind a Stranded 2 vagy minecraft, szoval házat kell épiteni meg ijesmi. És nm nagyon szeretem az ijet ahol mindig sötét van és egy épületben vagzunk. Olyan kel hogy egy jungel-ben vagy vagy egy erdöben például.
8/14 anonim válasza:
Hát.Ilyen kijutósat nem tudok sajnos...
Ha szereted a régi 90' beli játékokat...akkor half life,unreal,doom 2...Dzsungelesből csak fps-t ismerek.Szerintem keress kalandjátékokra.Ez is annak tűnik.
Max. cold fear jut még eszembe...de ezek túlékőhorrorok...
9/14 anonim válasza:
De nem értitek!!! Nem ilyet kért balfaxok! Doom, resident evil úristen régi okadékok...
10/14 anonim válasza:
Ne magadból indulj ki,kisfiam!Köszi.Gyakorlatilag te se segítettél neki.Sry kérdező!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!