Megoldható lenne, hogy saját játékot készít (tes) sek?
Persze pillanatnyilag csak elméletben érdekel de ha lehetséges arra is kíváncsi vagyok azért, hogy ez mégis hogy oldható meg. Tehát a lényeg az lenne, hogy se pénzem se programozói és hasonló ehhez szükséges tapasztalatom se semmi. Én így képzelem el:
1. Lépés: Beszélek egy csapattal/több magánszeméllyel akik képesek lennének az ötletemet játékká tenni.
2. Lépés: Megbeszéljük, hogy mennyire becsülnénk előreláthatólag a teljes elkészültségig vezető út költségeit. (Hozzáteszem semmi önrészem sincs)
3. Lépés: Felteszem ezt a projectet egy Kickstarter szerű oldalra kicsit többel mint ezzel az összeggel előregondolkodás végett.
4. Lépés: HA és ez egy nagy ha összejön a pénz a csapat nekiáll készíteni és remélhetőleg kész lesznek ekkor a steam vagy valamilyen online módon nekiállok eladni.
5. Lépés: Örülök mint majom a farkának :D
Ami érdekel:
Lehetséges-e ezt teljesen a semmiből elkezdeni? (Semmi önrész, ismerettség, tapasztalat.)
A fent felsorolt lépések helyesek-e és ha nem hol van bennük a hiba?
A lépések megvalósítása egész pontosan, hogy történik? -Tehát hol keressek programozót, modellezőt, reklámszakembert stb.-t? Hogy és hol tudnám ezt finanszíroztatni?
Ha varázslatos módon mégis összejönne mennyire lenne reális, hogy célba is érek?
Mik a jogi oldalai?
Ha Sikerül nekiállni de befejezni nem mi a legrosszabb ami történhet/mit veszíthetek ha félúton elbukok?
Kérlek a válaszod indokold, és tartsd észben, hogy nem arra vagyok kíváncsi, hogy menni fog-e nekem hanem, hogy lehetséges-e elméletben szóval trollok kíméljenek.
(Mellesleg igen, szeretném megvalósítani de egyenlőre csak az érdekel, hogy lehetséges-e. Azon ráérek gondolkodni, hogy bele is kezdjek.)
Segítő válaszokat előre is köszönöm!
"Túl sokat hisztek magatokról "
mi hiszünk túl sokat magunkról.
aha már értem, ez egy kamu kérdés csak szívatod a jónépet.
egy kőkemény fejberúgás kéne neked
komolyan ez a kérdés minden nap feldobja a kedvemet
meg a kérdező is, a szánalmas baromságaival meg úgy csinál mintha milyen okos lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!