Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megoldható lenne, hogy saját...

Megoldható lenne, hogy saját játékot készít (tes) sek?

Figyelt kérdés

Persze pillanatnyilag csak elméletben érdekel de ha lehetséges arra is kíváncsi vagyok azért, hogy ez mégis hogy oldható meg. Tehát a lényeg az lenne, hogy se pénzem se programozói és hasonló ehhez szükséges tapasztalatom se semmi. Én így képzelem el:

1. Lépés: Beszélek egy csapattal/több magánszeméllyel akik képesek lennének az ötletemet játékká tenni.

2. Lépés: Megbeszéljük, hogy mennyire becsülnénk előreláthatólag a teljes elkészültségig vezető út költségeit. (Hozzáteszem semmi önrészem sincs)

3. Lépés: Felteszem ezt a projectet egy Kickstarter szerű oldalra kicsit többel mint ezzel az összeggel előregondolkodás végett.

4. Lépés: HA és ez egy nagy ha összejön a pénz a csapat nekiáll készíteni és remélhetőleg kész lesznek ekkor a steam vagy valamilyen online módon nekiállok eladni.

5. Lépés: Örülök mint majom a farkának :D

Ami érdekel:

Lehetséges-e ezt teljesen a semmiből elkezdeni? (Semmi önrész, ismerettség, tapasztalat.)

A fent felsorolt lépések helyesek-e és ha nem hol van bennük a hiba?

A lépések megvalósítása egész pontosan, hogy történik? -Tehát hol keressek programozót, modellezőt, reklámszakembert stb.-t? Hogy és hol tudnám ezt finanszíroztatni?

Ha varázslatos módon mégis összejönne mennyire lenne reális, hogy célba is érek?

Mik a jogi oldalai?

Ha Sikerül nekiállni de befejezni nem mi a legrosszabb ami történhet/mit veszíthetek ha félúton elbukok?

Kérlek a válaszod indokold, és tartsd észben, hogy nem arra vagyok kíváncsi, hogy menni fog-e nekem hanem, hogy lehetséges-e elméletben szóval trollok kíméljenek.

(Mellesleg igen, szeretném megvalósítani de egyenlőre csak az érdekel, hogy lehetséges-e. Azon ráérek gondolkodni, hogy bele is kezdjek.)

Segítő válaszokat előre is köszönöm!

2014. febr. 27. 22:35
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
76%

"Túl sokat hisztek magatokról "

mi hiszünk túl sokat magunkról.

aha már értem, ez egy kamu kérdés csak szívatod a jónépet.

egy kőkemény fejberúgás kéne neked

2014. márc. 2. 08:10
 32/34 anonim ***** válasza:

komolyan ez a kérdés minden nap feldobja a kedvemet

meg a kérdező is, a szánalmas baromságaival meg úgy csinál mintha milyen okos lenne :D

2014. márc. 2. 13:45
 33/34 A kérdező kommentje:
Milyen kényszeresen próbálod a saját igazadat érvényesíteni :D Folytasd, szórakoztat(egy tipp: még nem találtad el)
2014. márc. 2. 20:52
 34/34 anonim ***** válasza:
na van már balek a marhaságodra? XD
2014. márc. 9. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!