World of Tanks - milyen tank való a játékstílusomhoz?
Az a baj, hogy kezdő vagyok, és nem ismerem még a tankokat.
Elkezdtem az orosz ágat, de nem nekem való szerintem.
Én inkább kicsit meghúzódó, de ha úgy van bele is megyek a nagyobb tűzharcba is, szóval egyben agresszív, de kicsit a kemper játékmódot is kedvelem.
Tehát fontos volna a gyors és erős löveg számomra, illetve a tanknak is fürgének, gyorsnak kellene lennie.
Fontos volna, mert nem akarom elpazarolni a sok pénz és tp-t fölöslegesen.
Ilyen járművek általában 8as tiertől vannak, van 1-2 kisebb szinten is, de nem jellemző.
Ajánlom a francia páncélvadász ágat, aminek a végén a Fochok már rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal, vagy ajánlom a közepes tank ágát az oroszoknak, vagy a briteknek, mert azok elég szívósak is amellett, hogy jól bírják a lövéseket.
Amerikai ágon (TD) Van egy pár fun tank: t49, hellcat
A hellcatnek 0 páncélja van (jó tornyon egy pici)
És tier (szint) 6-on a 7es loveggel op.
7mp újratöltés 250 sebzés
Tökéletes kemper tank
Hááááát ha fürge tankot akarsz ott a T71 (az ééén kedvencem) profi sebesség, revolveres tár, 10-es szintbe dob be legtöbbször de azzal a lövveggel majdnem mindent átviszel oldalról, és hátulról(Mauson kívűl sztem mindent)
francia TD-k re csak 8-as szinttől érvényesek ezek a tulajdonságok, a 7-es már kezd jó lenni, de az igatzán jó dolgok a tier 8-astól jönnek
jók lehetnek még a brit medium tankok ilyen célra, gyorstüzelő, pontos lövegük van, szóval sniperkedni is lehet velük, de flankelni, körbetáncolni is lehet velük nagyon szépen
esetleg a francia és a német heavyket is elkezdheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!