League of legends ban!?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet vagy egyáltalán lehet végleges bannt kapni? Én már vagy 3-szor kaptam 1 napost AFk miatt normal gamebe, de mondjuk rankedbe megint más.Milyen bannok vannak?#League of Legends #league of legends ban
2014. febr. 15. 22:44
1/4 sándorjános válasza:
Egyszer, kb. fél éve kaptam két/három hetes bannt, mert egy időben gyakran felhúztam magam a játékon és leavelgettem. Szerintem ez a legdurvább, amit szoktak csinálni. Igazából meg is érdemeltem :D szinte minden 3. meccset leaveltem, vagy feedeltünk és betelt a pohár, tehát volt, hogy káromkodtam is. Nem tudom mennyire messzire lehet elmenni, de három hét egészen hosszú idő, nem érdemes visszaélni a játékosok és fórumok türelmével.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem tehát a fórumon látják hogy mindig reportolnak és ők adják a bant?
2014. febr. 15. 23:46
3/4 sándorjános válasza:
Ők mérlegelik a bannt, annak jogosságát, rá kiszabott büntetést. A bannokat a játékosok küldhetik a meccseket követően, ezek a jelentések mind a fórumokra kerülnek. Persze van egy végső bizottság, akik a statisztikai adatokat veszik figyelembe, de a fórumokan a játékosok befojásolhatják az ítéletet.
4/4 A kérdező kommentje:
Tehát a mondjuk kaptam egy bant 7 napra és 1 év múlva megint ki leszek bannolva akkor 14 napra ?
2014. máj. 15. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!