Dayzen kérdése:
League of Legends-ben kiléptem a ranked champion select-ből. Valami büntetést kapok?
Figyelt kérdés
Első rankedomon kaptam 3 trollt, akik be is írták, hogy trollkodni fognak, ezért kiléptem. Valahogy megbüntetnek, és ha igen, valahogy fellebbezni lehet?#League of Legends #champion select
2014. febr. 14. 20:34
1/3 anonim válasza:
Vesztes mecsnek könyveli a játék, ha már megvolt a 10 elhelyező mecsed, akkor LP-t is vesztesz. Felleblezni szerintem értelmetlen, nem tudnak mit csinálni, de ha csináltál képet a chatlogról akkor megérhet egy próbát.
2/3 anonim válasza:
Amíg nincs meg a 10 besorolód addig semmi különös büntetés nincs. Kicsit ront az MMR-eden (rendszer besorol nagyjábol egy helyre az eddigi meccseid alapján, ha nagyon alatta vagy akkor könnyebb, ha felette akkor nehezebb lesz feljebb jutnod) de a valódi büntetések a 10 besoroló után jönnek, mivel ott már lp-t is von le.
3/3 savanyújóska válasza:
Illetve a lényeget nem mondták, a lelépés ellenkezik a Summoner Codex-el, és ha rendszeresen (kb. 3-4 mondjuk 20 meccs alatt), akkor Leaver Penaltyt fog osztani a rendszer. Ez egy óra tiltásról indul, és permabannal ér véget. De ha direkt nem lépegetsz ki, azért nem olyan könnyű összehozni, ha egyszer kétszer elszáll a net/áram még belefér. (Nekem eddig 1 napig sikerült eljutnom, de elég sok meccset hagytam ki...) Nem abszolút értéken számol a rendszer, nézi a kilépések gyakoriságát is. A többihez nem tudok hozzászólni, lévén lvl21-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!