Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol: melyik champion-t ajánljá...

Predator14004 kérdése:

Lol: melyik champion-t ajánljátok?

Figyelt kérdés
Most kezdtem pár napja eddig csak Darius-szal voltam és vele tanultam meg lol-ozni már amennyire tudok de egy hét mulva már nem lesz ingyenes most van 1350-em és gondolkodok hogy Nasus vagy Tryndamere szerintetek melyik legyen?
2014. febr. 13. 18:47
 1/6 MetanHU ***** válasza:
1350-ért teemot ajánlom ha kezdő vagy mert nem nehéz csak jól kell buildelni egyébként trymadrere sem rossz meg még jax-et ajánlom mert unskilled=erős skilljei vannak
2014. febr. 13. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt ajánlom lvl30-ig ne költs semmit. Csak hátrányba kerülsz. Mindig az ingyenes karakterekkel told, akkorra (so fog, de nem baj) fog letisztulni, melyikkel tudsz/szeretsz játszani, megveszed, plusz egy rakás rúnát, és zúzhatod a rankedet. Minden lane-re kell 3-4 karakter amúgy AP is AD is, meg tank is, meg a rúnák se olcsóak, azokból is kell vagy 3-4 oldal. +1oldal is 6300-ba kerül. Szóval ne költsd a zsét az elején. Olyan hátrányba kerülsz, hogy el fog menni a kedved a játéktól.
2014. febr. 13. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Teemo, amúgy az egyik legnehezebb karakter. Iszonyú sérülékeny, és mindenki őt akarja megölni (mert durvát sebez). Csak géppuskakezűeknek ajánlott.
2014. febr. 13. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy Teemo és Darius nem épp ugyan az az osztály de meg gondolkodom Udyr-on is
2014. febr. 13. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
pár hónap mire eléred a ranked szintet lvl 30-on, addig ne vegyél hőst, meg semmi mást.
2014. febr. 13. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyik barátom például megvette dariust egyből ki győjtötte rá a pénzt ls most Udyrral nyomja azt mondja hogy Darius nagyon erős ezt én is így vettem észre ő Tryndamere-t ajánlja engem viszont Nasus fele húz a szívem
2014. febr. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!