Melyik MMORPG-t ajánljátok a 3 közül?
Figyelt kérdés
3 játék elkezdésében gondolkozok, ezek: Guild Wars 2, Tera Online, és az Aion. A Guild Wars 2 felé húzok, csak kicsit necces az ára, és félek hogy hamar megunnám. A Tera is tetszik, főleg grafikailag, mint ahogy utána jártam ez is a ölj meg 10 xy-t hozd el ezt-az küldetésrendszert alkalmazza, és erre hamar ráun az ember. És ahogy olvastam a GW2-be elég jó küldetések vannak? Szerintetek érdemes megvennem a GW-t vagy inkább válasszam inkább a másik két ingyenes játék egyikét?2014. febr. 14. 00:18
12/15 anonim válasza:
szia nekem megvan a gw2, imádom :D a világa megunhatatlan, a quest-ek érdekesek, a játék meg gyönyörű, szerintem ha bírja a géped és nincs sok időd, ergo nem játszol annyit akkor megéri, mert maga a fejlődés nem nagy kunszt hamar eléri az ember a 80-as szintet
13/15 Dániel255 válasza:
Én csak a mellett tudokérvelni amit tudok és amivel játszok. Először is van a gw2 ugy hallottam hogy nagyon jó játék a küldetés rendszerét nemismerem de nem hiszem hogy akkora újítás lenne benne. Hisz az alap ölj meg xy t mert zavar küldetéseken nem igazán lehet túllépni egy mmo ban ha végig gondolod te milyen küldetéseket csinálnál? Lehetmondani h monoton a küldizés akkor mond ha neked lenne játékod miveldobnád fel. A tera val kapcsolatban én már jó ideje játszok vele anyit tudok mondani hogy ha elkezded akkor NE EGYEDÜL vagy megunod és abbafogod hagyni és ha töben is kezdtek neki egyből keressetek fel egy nagy magyar guildet hogysegítsenek mert nagyon hasznos :D elég monoton játék de ha megtutod szokni akkor azok a nehezen megszerezhető kisörömök kegyetlen jó érzéssel fogank eltölteni :Dmint pl amikor egyedül agy 2 en kivizsztek egy 5 fős instát :D
14/15 anonim válasza:
előzző:
a gw2 küldetéseinek nagy része nem limites küldi, hogy ölj meg x medvét pl. hanem, ha tegyük fel elmész egy helyre, pl.: várba, akkor ott rendet kell raknod pl.: lemosnia falat, megetetni az állatokat - ölni is kell, de általában nem limitre, mert egy feladat nem limites küldetés, hanem olyan, hogy ölj y-ból annyit amennyit csak tudsz de lényegében ugyanaz
15/15 anonim válasza:
Én Aion-t és a Terra-t ajánlom.mindkettő szép, látványvilága is odatesz.bele lehet mélyedni.
Viszont én Aion párti vagyok.tehát azt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!