Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem fogadja el az...

Pappgr kérdése:

Miért nem fogadja el az eredeti FTB a felhasználónevemet?

Figyelt kérdés
Megvettem az eredeti Minecraft-ot aztán letöltöttem a Feed The Beast-et a honlapukról de létrehozom az account-omat (azt írom be amire megvettem Minecraft-ot hivatalos honlapján) de amikor elindítom azt írja ki, hogy hogy nem vagyok prémium. Mit tegyek?

#Minecraft #FTB #Feed The Beest
2014. febr. 3. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elrontottad a bejelentkezést szerintem.

a következőképpen kell bejelentkezni:

-Elindítod az FTB-t

-Jobb oldalt alul van 1 legördíthető menü, átállítod a Select Profile-t Create Profile-ra

Username: e-mail cím, amivel regeltél minecraftra mikor megvetted

Password: jelszó, amivel beléphetsz a minecraft oldalára ( a megfelelő e-mail mellett)

Profile Name: A minecraft megvásárlásakor megadott JÁTÉKBELI neved (pl: Sonkáskolbász, vagy amit megadtál)

-Remember Password -> pipa

- Create

Át is vált azonnal a profilodra.

Barátomnak azért nem mert, mert User name-hez a mojangnál megadott játékbeli nevet írta, nem az e-mail címét.

Sok sikert hozzá!

2014. febr. 3. 17:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kössz a tanácsot tényleg működik. :)
2014. febr. 5. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!