Eredeti vagy tört wow?
Szerintem a MoP hangvétele sokkal lazább, néhol humorosabb, mint a cata-é. Számomra teljesen átjön ez a harmadik fél szemszögéből tekintendő alli-horda háború. Saját véleményem alapján tudom ajánlani a MoP-ot. Ha van rá pénzed, akkor megéri legalább kipróbálni.
A Tauri nevetségesen alacsony színvonalú. 1-2 óra eredetizés után már éreztem azt a hatttttalmas minőségbeli különbséget a tört és origi között. A játékosok nem egymás letrollkodására törekednek, segítőkészek, képesek összedolgozni. Technikailag nyilván nem találsz jobbat, mint a Blizzard eredeti szerverei. A Tauri kb. 3 agyilag visszamaradott adminra bízza a szerver karbantartását, ami nagyon erősen meglátszik. Tudnék személyes felháborító példákat mondani. Igaz, hogy (nagyon nagyon lassan) a bugokat kiküszöbölték, de az "összelopkodott" scriptek miatt az egész content a szerveren olyan semmilyen.
Ha érdemben, komolyan akarsz wowozni és szórakozni értelmes magyar társaságban, akkor: eredeti. 1 gamecardot bőven megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!